Αντώνης Κανάκης: Ριζικές αλλαγές στην συνεργασία του με τον ΑΝΤ1! Τι λέει η ανακοίνωση-βόμβα του καναλιού…

Ριζικές αλλαγές έρχονται στην συνεργασία του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1! Με μία ανακοίνωση-βόμβα οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου, θέτουν σε νέα βάση και σε νέα φιλοσοφία την πολυετή συνεργασία τους μαζί του.

Ο Αντώνης Κανάκης και δεν έχει πρόβλημα με τους Αντεννικούς – όπως κάποιοι επέμεναν να διαδίδουν φέτος – και φυσικά δεν αποχωρεί από το κανάλι. Τουναντίον…

Ο “Mr. Ράδιο Αρβύλα” δεν αποχωρεί και αποκτά και… διοικητικά καθήκοντα. Ναι, όπως αντιλαμβάνεσαι λατρεμένη αυτή είναι η είδηση-βόμβα. Ο ρόλος πλέον του Αντώνη δεν θα περιορίζεται μόνο σε ότι έχει να κάνει με τις δικές του τηλεοπτικές παραγωγές. Ο Αντώνης θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα έχουν λόγο σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό της late night ζώνης του καναλιού.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανάκης  θα διαμορφώνει από εδώ και στο εξής, τη βραδινή ζώνη και τη φυσιογνωμία αυτής, στο σύνολό της!

Φυσικά, η ανακοίνωση που βγήκε σήμερα από το κανάλι του Αμαρουσίου, εννοείται πως αναφέρεται και στην ανανέωση του αποκλειστικού συμβολαίου συνεργασίας του παρουσιαστή με την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Μάλιστα, το “χρυσό” συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη, ανανεώθηκε για τρία ολόκληρα χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι ο Αντώνης θα παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού, μέχρι και το 2021!

Ακολουθεί αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

“…Ο ΑΝΤ1 με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της αποκλειστικής του συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη, για ακόμη τρία χρόνια, έως το 2021.

Η σημαντική δε αυτή συνεργασία, με τον δημιουργό των πιο αγαπημένων και ιδιαίτερων τηλεοπτικών προγραμμάτων, η οποία ήδη μετρά 21 δημιουργικά χρόνια, θα αποκτήσει μια επιπλέον διάσταση, αφού ο Αντώνης Κανάκης θα διαμορφώνει τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τη φυσιογνωμία αυτής, στο σύνολό της.

Η Late Night ζώνη έχει για τον ΑΝΤ1 μία ξεχωριστή σημασία. Σημασία που έγκειται κυρίως σε επίπεδο περιεχομένου, ύφους και φιλοσοφίας. Για τους λόγους αυτούς, η συνεργασία που επετεύχθη με τον Αντώνη Κανάκη για το γενικότερο σχεδιασμό και καλλιτεχνική επιμέλεια της ζώνης αυτής, είναι η ιδανική.

Τέλος, το πολυαναμενόμενο Ράδιο Αρβύλα, όπως και η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, θα βρεθούν πολύ σύντομα στον αέρα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ζωντανά από την Θεσσαλονίκη…”

Read More

And More