Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα: «Θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά» – Η on air ανακοίνωση για την απώλεια που τον συγκλόνισε

Διαφορετική έναρξη για τον Αντώνη Κανάκη στο Ράδιο Αρβύλα. Ο παρουσιαστής του ANT1, σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ξεκίνησε την εκπομπή του με μια δυσάρεστη είδηση.

Δύο μέρες μετά την συμπλήρωση των 27 χρόνων από τον θάνατο του καλού τους φίλου και συνεργάτη, Αντώνη Παραρά, μια νέα απώλεια συγκλόνισε την παρέα της εκπομπής, Ράδιο Αρβύλα…

«Ειλικρινά, δεν έχω την όρεξη να στεναχωρήσω κανέναν, ούτε εδώ στο στούντιο, είστε έτοιμοι, το βλέπω και θα τη βγάλουμε την εκπομπή, ούτε εσάς από το σπίτι.

Θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά γιατί συμβαίνουν μερικά πράγματα ορισμένες φορές, τα οποία πραγματικά… τα χάνεις, δεν ξέρεις πώς να τα χαρακτηρίσεις», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Χθες ήταν η μέρα που μιλούσαμε για τον φίλο μας τον Αντώνη Παραρά, που συμπληρώνονται 27 χρόνια από τον θάνατό του, και σήμερα, πριν λίγες ώρες, μάθαμε ότι “έφυγε” από τη ζωή και η Βίκυ, η αδελφή του Αντώνη Παραρά. 27 χρόνια μετά, σχεδόν την ίδια μέρα», αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης.

«Πραγματικά νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να στείλω τους χαιρετισμούς μου, τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου, την αγάπη μου – όλοι μας δηλαδή, γιατί αυτό συζητούσαμε – στην οικογένεια, στη μητέρα τους, την Αριάδνη… Αριάδνη, τι να σου πω; Πραγματικά, είσαι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θέλω να ξέρεις απλά ότι είσαι στη σκέψη μας», ανέφερε συγκλονισμένος ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής, Ράδιο Αρβύλα.

Read More

And More