Αντώνης Κανάκης: Τι νούμερα έκανε το «Βινύλιο»χθες στον ΣΚΑΪ;

Αντώνης Κανάκης: Τι νούμερα έκανε το «Βινύλιο»χθες στον ΣΚΑΪ; | tlife.gr

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του διανύουν ήδη τη δεύτερη εβδομάδα στην πίστα του ΣΚΑΪ. Η υποδοχή ήταν θερμή και από τους τηλεθεατές που ξέρουν τι να περιμένουν από τους «Ράδιο Αρβύλα» κάθε Δευτέρα βράδι. Σάτιρα, σχολιασμός της επικαιρότητας, ανάδειξη όλων των παράλογων που ζούμε και μας συμβαίνουν καθημερινά χωρίς όμως να χάνουμε το γέλιο και την αισιοδοξία μας. Οι «Αρβύλες» με το καλησπέρα εκτόξευσαν τα νούμερα του ΣΚΑΪ σε μια ζώνη που δεν είχε προηγουμένως αξιοποιηθεί από το πρόγραμμα του καναλιού. Το «Ράδιο Αρβύλα» τα κατάφερε περίφημα, με 30άρια στην πρεμιέρα.

Το στοίχημα για τον Αντώνη Κανάκη ήταν το «Βινύλιο». Μια εκπομπή διαφορετική, πιο ήρεμη, νοσταλγική με διαφορετικό κάθε φορά θέμα. Όσοι έσπευσαν να κάνουν προβλέψεις ότι το «Βινύλιο» δεν θα κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών – τουλάχιστον όχι με την άνεση του «Ράδιο Αρβύλα» – διαψεύστηκαν. Φαίνεται ότι τους κέρδισε το ενδιαφέρον.

Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής το απέδειξαν. Στην πρεμιέρα το «Βινύλιο» (με καλεσμένο τον Διονύση Σαββόπουλο)  έφτασαν 16,5% και πέρασαν μπροστά από τον ανταγωνισμό ενώ το χθεσινοβραδινό «Βινύλιο» ανέβηκε κοντά δύο μονάδες φτάνοντας στο κοινό 18-54 στο 18,1%. Μάλιστα στις γυναίκες ηλικίας 18-44 το ποσοστό έφτασε το 22%.

Το «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη δεν του βγήκε στον ΑΝΤ1 όταν το πρωτοπαρουσίασε, φαίνεται όμως να του βγαίνει στον ΣΚΑΪ. Πολλές φορές αρκεί και μια διαφορετική αφετηρία για να πάρει κάτι μπροστά και να φορτσάρει.

READ more