Αντώνης Νικοπολίδης: «Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου, δε φεύγει αυτό»

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αντώνης Νικοπολίδης στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Πατσιώκα.

«Ήταν θέμα δικής μου προσαρμογής στο σπίτι. Ούτως ή άλλως αρχηγός στο σπίτι είναι η Βάσω. Έπρεπε να μπορέσω να προσαρμοστώ. Βέβαια υπήρξαν προστριβές και συγκρούσεις, αρκετές φορές, αλλά, ήταν στα πλαίσια όλης αυτής της διαδικασίας δικής μου προσαρμογής. Πλέον ξέρει ο καθένας τον ρόλο του στο σπίτι.

Ένας αθλητής που κάνει πρωταθλητισμό, σε πολύ υψηλό επίπεδο, ήταν πολύ δύσκολο να βρίσκομαι στο σπίτι. Έτσι είναι η ζωή. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις» ανέφερε ο Αντώνης Νικοπολίδης για την προσαρμογή του στη νέα ζωή μακριά από την αγωνιστική δράση.

Σε άλλο σημείο ο Αντώνης Νικοπολίδης αναφέρθηκε και στη σχέση με τη σύζυγό του και παραδέχτηκε πως παραμένει ερωτευμένος μαζί της.

«Η σύζυγός μου πέραν του ότι είναι πολύ όμορφη, είναι και μια πολύ δυναμική γυναίκα που συνεχίζει ακόμα και τώρα να δημιουργεί πράγματα, να βάζει νέους στόχους και να τους πετυχαίνει. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Τη θαυμάζω πολύ. Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Αυτό είναι κάτι που δε φεύγει ή είσαι ερωτευμένος ή δεν είσαι. Αντιζηλίες δεν υπήρχαν ούτε υπάρχουν. Είμαστε σίγουροι ο ένας για τον άλλον. Πέρα από γονείς είμαστε και ζευγάρι, προσπαθούμε να αφήσουμε το μαμά και μπαμπάς απ’ έξω.

Ο θαυμασμός είναι καλό πράγμα. Είχα θέσει τα όριά μου και μπορούσε κάποιος να καταλάβει μέχρι που μπορεί να φτάσει ο θαυμασμός» είπε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Τέλος, μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του με πιο δύσκολη την απώλεια του πατέρα του τον οποίο έχασε όταν ήταν μόλις 22 ετών.

«Οι πιο δύσκολες στιγμές για μένα είναι αυτές της απώλειας. Όταν έχεις χάσει τον πατέρα σου σε αρκετά μικρή ηλικία, νομίζω ότι είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή αλλά πρέπει να βρεις τη δύναμη να συνεχίζεις και να γίνεσαι πιο δυνατός. Ήμουν 22 ετών όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, ήταν 50 ετών. Μου πήρε αρκετά χρόνια να συνειδητοποιήσω την απώλειά του. Ζήλευα που σε σημαντικούς αγώνες όπως στο Euro που άλλα παιδιά είχαν την οικογένειά τους κοντά» είπε. 

Ο Αντώνης και η Βάσω Νικοπολίδη είναι παντρεμένοι 22 χρόνια.

Read More

And More