Αντώνης Πρέκας για Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν λες ότι είσαι η “Μενεγάκη της Κρήτης”, περιορίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό»

Ο Αντώνης Πρέκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και τη φετινή σεζόν που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της.

«Δεν είναι κακό το γεγονός ότι η πρωινή ζώνη εδώ και 1-2 χρόνια ασχολείται και με κοινωνικά θέματα, κακός είναι ο τρόπος που ασχολούνται κάποιοι, όχι το αν ασχολείσαι και ποιος ασχολείται. Ως προς τον τρόπο έχω τεράστιες ενστάσεις. Δεν μπορείς να σχολιάζεις ένα reality με την ίδια σοβαροφάνεια που ασχολείσαι με ένα έγκλημα ή μία κακοποίηση», είπε αρχικά ο Αντώνης Πρέκας.

«Η αγρανάπαυση είναι πάντα καλή, ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς θα δει πώς θα επανέλθει, κάποια στιγμή θα επιστρέψει. Η εκπομπή του κούρασε τον ίδιο. Η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, από τα δελτία τύπου που περιέγραφαν το περιεχόμενό της είχε μία “τρικυμία εν κρανίω”. Το λάθος της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν ότι από την αρχή παρουσιάστηκε ετεροπροσδιοριζόμενη. Όταν λες ότι είσαι η “Μενεγάκη της Κρήτης”, περιορίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό», τόνισε ο δημοσιογράφος.

 

Read More

And More