Site icon TLIFE

Αντώνης Σροίτερ: «Δεν υπάρχει ενδεχόμενο τηλεοπτικής συνεργασίας με τη σύζυγο μου – Αυτά μόνο προβλήματα φέρνουν»

Ο Αντώνης Σρόιτερ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ» και τη δημοσιογράφο, Βάσω Μητρομάρα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ρωτήθηκε για την πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ ενώ σχολίασε και την προοπτική μιας τηλεοπτικής συνεργασίας με την σύζυγο του, Ιωάννα.

«Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έχει έρθει φορτσάτη στην Αθήνα και αυτό είναι ωραίο. Φοβερή ενέργεια, φοβερό κέφι, φοβερή διάθεση. Βλέπουμε ότι έχει ένα πάρα πολύ βαρύ πρόγραμμα, πρέπει να προσαρμοστεί λίγο στην ελληνική πραγματικότητα και προφανώς χρειάζεται χρόνο. Πρέπει λίγο να κάνει τις συναντήσεις που χρειάζεται, τις εθιμοτυπικές», είπε αρχικά ο Αντώνης Σροίτερ.

Και συνέχισε: «Η έλευση της όμως δείχνει και το αμερικανικό ενδιαφέρον για πολλά πράγματα στη χώρα μας αυτό το διάστημα και αυτό είναι καλό. Ήρθαν πολλοί υπουργοί, έχει φέρει πολλούς μαζί της. Από καταπληκτικούς στυλίστες, απ’ ό,τι είδα, μέχρι υπουργούς της κυβέρνησης. Μακάρι να φέρει και τον κ.Τραμπ».

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ενδεχόμενο τηλεοπτικής συνεργασίας με τη σύζυγο μου. Συνεργαζόμαστε στο σπίτι, δεν χρειάζεται να συνεργαζόμαστε και στη δουλειά. Η επαγγελματική και η προσωπική ζωή πρέπει να διαχωρίζονται. Άμα μπλέκουν, πολλές φορές, μόνο προβλήματα φέρνουν», συμπλήρωσε ο Αντώνης Σροϊτερ.

© 2025 tlife.gr