Αντώνης Σρόιτερ για τις έντονες στιγμές με την Ιωάννα Μπούκη – «Αλλάζω δωμάτιο, εκείνη γίνεται χειρότερα»

Ο Αντώνης Σρόιτερ έκανε ποδαρικό στη νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη «Έλεος» στο Mega.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha μίλησε για την εμπειρία του στην Ενημέρωση αλλά και για τη ζωή του μακριά από τα media.

«Πριν γίνω newscaster, έχω υπάρξει για ένα μικρό διάστημα άνθρωπος. Στη δουλειά αυτή δεν υπάρχει αρρωσταίνω, παρά μόνο αν πεθαίνεις. Δεν υπάρχει σήμερα δεν είμαι καλά», παραδέχτηκε αρχικά Αντώνης Σρόιτερ.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή δίπλα στην Ιωάννα Μπούκη, ο Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε πως αποφεύγει  τσακωμούς και εντάσεις, ενώ έχει τον δικό του τρόπο να μην έρχεται σε κόντρα με τη σύζυγό του.

«Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό. 

Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι.  Είναι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καυγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει» ανέφερε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Και αποκάλυψε για τις έντονες στιγμές με την Ιωάννα Μπούκη: «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια, έχουν περάσει απ΄όλες οι στιγμές. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα», είπε ο Αντώνης Σρόιτερ.

«Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα», παραδέχτηκε για τη σύζυγό του.

Read More

And More