Αντώνης Βλοντάκης για την εκπομπή με την Ελίνα Παπίλα: «Νομίζω ότι αρχίζει να τρέμει το πόδι από σήμερα»

Ο Αντώνης Βλοντάκης είναι ένα από τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την Ελίνα Παπίλα στη νέα της εκπομπή που ξεκινά αυτό το Σάββατο στον ΑΝΤ1.

Η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη τον συνάντησαν και εκείνος δεν έκρυψε το άγχος του γι’ αυτό το νέο τηλεοπτικό βήμα ενώ μίλησε και για το πως είναι η σχέση του με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής.

«Δε γίνεται να μην έχω άγχος. Νομίζω ότι αρχίζει να τρέμει το πόδι από σήμερα. Είναι αστείο όταν έχω παίξει Ολυμπιάδες, παγκόσμια πρωταθλήματα, τελικούς, να συζητάμε αυτή τη στιγμή για άγχος. Όπως και να το κάνουμε όμως, είναι κάτι διαφορετικό και δεν είμαι εντελώς στα νερά μου.

Έχει αρχίσει το άγχος. Προέκυψε όπως προκύπτουν σε μένα όλα αυτά που έχουν να κάνουν με την τηλεόραση, από το πουθενά. Αγαπώ την Ελίνα Παπίλα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Νεφέλη είναι η Νεφέλη, περνάω υπέροχα μαζί της. Ο κύριος Λάγιος είναι αυτός ο φανταστικός τύπος που με έχει γλιτώσει από πολλά λεφτά, τον έχω δίπλα μου, τον ρωτάω ό,τι χρειάζομαι, δε χρειάζεται να πάω για συνεδρίες» είπε ο Αντώνης Βλοντάκης.

Όσο για το πώς αντέδρασε η οικογένειά του στην απόφασή του αυτή αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης ο Αντώνης Βλοντάκης σχολίασε: «Στις κόρες μου πλέον δεν κάνει καμία έκπληξη. Με τη γυναίκα μου το συζητήσαμε, της ανέλυσα τι θα κάνουμε, γνώρισε και τα παιδιά και μου είπε “τέλεια, πάμε, προχωράμε”. Εννοείται ότι θα δω τα νούμερα τηλεθέασης».

Read More

And More