Αντώνης Βλοντάκης – Κορίνα Στεργιάδου: Η κόρη τους, Μαλένα συμμετείχε στο Deal του Alpha

Η πανέμορφη Μαλένα Βλοντάκη, κόρη του Αντώνη Βλοντάκη και της Κορίνας Στεργιάδου δοκίμασε την τύχη της στο Deal στο επεισόδιο που προβλήθηκε σήμερα Πέμπτη 16 Οκτωβρίου μέσα από τον Alpha.

Αν και έχει ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της και ασχολείται με το modellingm η ίδια ονειρεύεται μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της μια καριέρα στο διπλωματικό σώμα.

«Δεν είμαι πολίστρια, κόρη πολίστα είμαι. Είμαι βολεϊμπολίστρια. Έχω φανέλα με το νούμερο 11, όπως ο πατέρας μου», ανέφερε η Μαλένα Βλοντάκη.

«Είμαι σε πρακτορείο μοντέλων, αλλά δεν το έχω επεκτείνει λόγω σπουδών. Σπουδάζω πολιτικές επιστήμες και διεθνείς σχέσεις. Μάλλον θα πάω στο διπλωματικό σώμα. Μου αρέσει πολύ η υποκριτική και παράλληλα θέλω και μεταπτυχιακό στο μεταφραστικό.

Παραλίγο κάποια στιγμή να παίξω σε σειρά μαζί με τον πατέρα μου. Ήταν να κάνω τη θετή του κόρη, αλλά πήγαινα Β’ Λυκείου και ο μπαμπάς μου είπε όχι» αποκάλυψε η κόρη του Αντώνη Βλοντάκη.

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164