Αντρέας Γεωργίου: «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν τα πάντα για εμένα, θα ήταν εγωιστικό να λέω ότι θέλω να ζήσει»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ Α Τετ» στον Alpha Κύπρου βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 4/2 ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον θάνατο της γιαγιάς του που τον στιγμάτισε, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική του οικογένεια.

«Πέρσι έφυγε από τη ζωή η γιαγιά μου. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος για εμένα ήταν τα πάντα, οπότε νομίζω ότι δεν θα ήμουν ποτέ προετοιμασμένος. Στην κατάσταση που ήταν το τελευταίο διάστημα νομίζω θα ήταν εγωιστικό να λέω ότι θέλω να ζήσει, oπότε μέσα μου ωρίμασε η σκέψη ότι κάποια στιγμή πρέπει να φύγει. Εννοώ ότι αφού αντιμετώπισα τον θάνατο της γιαγιάς μου, δεν φοβάμαι τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Γεωργίου.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δική του οικογένεια, ο Αντρέας Γεωργίου εξομολογήθηκε: «Όταν κοιτάω στο παρελθόν μου ένα πράγμα που θα μπορούσα να πω είναι το γεγονός ότι θα μπορούσα να έχω κάνει πιο νωρίς οικογένεια. Συνεχίζω να θέλω να κάνω οικογένεια, πιστεύω ότι είμαι αρκετά κοντά. Μπορεί και να είναι το επόμενο μου βήμα».

Δες όλη τη συνέντευξή του παρακάτω:

Διάβασε επίσης:

Αντρέας Γεωργίου: Η απάντηση στις αντιδράσεις για το Famagusta – Το πρόσωπο που είχε ενστάσεις

Read More

And More