Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Άντζελα Δημητρίου το βράδυ της Τρίτης 11 Νοεμβρίου, η οποία έδωσε το παρών στην επίδειξη μόδας του Πάρη Βαλταδόρου στα πλαίσια του Athens Fashion Week.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η γνωστή τραγουδίστρια, μίλησε για τις τολμηρές εμφανίσεις που κάνει κατά καιρούς, αλλά και για τη συνεργασία της με τον Λευτέρη Πανταζή.
«Το look μου εμπνεύστηκε ο Πάρης Βαλταδόρος. Πάντα επιλέγω να έχω εκκεντρικό look. Σήμερα μου πήρε πολλή ώρα για να ετοιμαστώ», είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου.
«Με τον Λευτέρη πάμε καταπληκτικά, περνάμε τέλεια. Δεν υπάρχει έρωτας ανάμεσα σε εμένα και τον Λευτέρη Πανταζή, υπάρχει μόνο συνεργασία. Τα έχετε μπερδέψει», απάντησε η Άντζελα Δημητρίου σε σχετική ερώτηση.
Να θυμίσουμε ότι η Άντζελα Δημητρίου και ο Λευτέρης Πανταζής γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια, μέσα από την πρώτη τους συνεργασία, η οποία τους οδήγησε σε μια πολύχρονη σχέση.
Αν και ο χωρισμός τους ήρθε ύστερα από χρόνια έντασης και επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι σχέσεις τους παρέμειναν καλές. Μάλιστα, αρκετά χρόνια αργότερα, οι δυο καλλιτέχνες εμφανίζονται ξανά μαζί, με μεγάλη επιτυχία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
