Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη – «Όταν μπαίνει στη μέση το χρήμα, ταράζονται τα νερά», αποκαλύπτει το περιβάλλον τους

Ένας έντονος διαπληκτισμός κρατά σε απόσταση την Άντζελα Δημητρίου από την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια, κατά την περιοδεία της στην Αμερική, ήρθε σε αντιπαράθεση με την κόρη της, η οποία επιμελείται το μακιγιάζ για τις εμφανίσεις της, με αποτέλεσμα η Όλγα Κιουρτσάκη να επιστρέφει  νωρίτερα πίσω στην Ελλάδα.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το τι συνέβη στην Αμερική. Άνθρωποι από το περιβάλλον της τραγουδίστριας μίλησαν στην εκπομπή, Super Κατερίνα για την σχέση ανάμεσα σε μητέρα – κόρη.

«Η Άντζελα αγαπάει πάρα πολύ την κόρη της, το έχει δείξει με πράξεις. Η Όλγα μεγάλωσε χωρίς τον μπαμπά της. Τις μέρες που είχαμε στούντιο με την Άντζελα, θυμάμαι να σταματάει την ηχογράφηση γιατί την έπαιρνε η κόρη της τηλέφωνο. Έχω δει ενδιαφέρον για την κόρη της. Είναι ευαίσθητο παιδί», είπε ο συνθέτης, Νεκτάριος Μπήτρος.

Ο στενός φίλος της Άντζελας Δημητρίου,  Νεκτάριος Αναγνώστου ανέφερε πως γνωρίζει για το συμβάν στην Αμερική, καθώς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την τραγουδίστρια.

«Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να λυγίσει την Άντζελα Δημητρίου είναι η Όλγα, κανένας άλλος. Όταν είσαι γνωστός και μπαίνει στη μέση το χρήμα, ταράζονται τα νερά. Υπάρχει θέμα σοβαρό», ανέφερε ο Νεκτάριος Αναγνώστου.

«Γνωρίζω τον λόγο που έχουν τσακωθεί εδώ και καιρό, είναι κάτι μεταξύ τους.  Έγινε τσακωμός στην Αμερική, όταν ήρθε η Άντζελα από την Αμερική, ήταν τότε που πέθανε ο Βασίλης Καρράς, η Άντζελα ήταν κομμάτια.

Την ξέρω πολύ καλά και την καταλαβαίνω. Την πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι όντως έχουν γίνει πολλά πράγματα. “Θα δεις μια Άντζελα διαφορετική το 2024”, ήταν η ατάκα της τραγουδίστριας σε επικοινωνία με τον Νεκτάριο Αναγνώστου. 

Read More

And More