Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Μετά τη ρήξη, η επανασύνδεση – Διαψεύδεται ο τσακωμός στα 9μερα, τι συνέβη πραγματικά

Μετά από μια έντονη ρήξη στη σχέση τους, η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη, κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους και να έρθουν ξανά κοντά.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν μητέρα και κόρη να είχαν έναν τσακωμό στα 9μερα από τον θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29/2.

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει, γεγονός που επιβεβαίωσε και η δημοσιογράφος, Βιβή Μπουγιούρα στην εκπομπή Happy Day. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, όταν η Όλγα Κιουρτσάκη βρισκόταν στην εκκλησία δέχτηκε μια “λεκτική επίθεση” από στενή συνεργάτιδα της μητέρας της, γεγονός που την εξόργισε και ξεκίνησε να φωνάζει. Η στενή συνεργάτιδα της μητέρας της, όπως αναφέρθηκε, υπονόησε οι κάμερες βρίσκονταν στο σημείο, όχι για το μνημόσυνο, αλλά λόγω των πρόσφατων εξελίξεων με τον ενδοοικογενειακό καβγά μητέρας και κόρης.

«Μητέρα και κόρη δεν έχουν μιλήσει καθόλου για το συμβάν, είναι και οι δύο καταρρακωμένες με την απώλεια και απλώς εκείνη την ώρα, η Όλγα Κιουρτσάκη εκνευρίστηκε γιατί ήθελε να βάλει ένα τέλος στις φήμες για εκείνη και τον σύντροφό της, σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει», εξήγησε η Βιβή Μπουγιούρα. 

Read More

And More