Άντζελα Γκερέκου: «Η ζωή μου δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη»

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας για τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς, αλλά και την ζωή της μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Με την βοήθεια του Θεού και με την πίστη που έχω βαθιά μέσα μου και με κάνει να αντιμετωπίζω όλα τα όμορφα που έρχονται, και με το παιδί μου και με την δουλειά μου, έτσι και τώρα στην δύσκολη περίοδο της ζωής μας,  προχωράμε δυνατά και όλα μπορούν να πάνε καλά», είπε η Άντζελα Γκερέκου για την περίοδο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η Άντζελα Γκερέκου για τη Γη της Ελιάς

Για τον ρόλο της στη σειρά του Mega η Άντζελα Γκερέκου ανέφερε: «Ο τίτλος της σειράς και μόνο, ήταν μια πρόκληση θετική. Όταν συμφώνησα για τη σειρά, ο Τόλης είχε προβλήματα υγείας, τα οποία τα πάλευε σαν λιοντάρι, τα νικούσε και μαζί προχωρούσε.

Δίπλα του πάντα εμείς, προχωρούσαμε όλη η οικογένεια», ανέφερε για την περίοδο που ξεκίνησε τα γυρίσματα της σειράς του Mega.

Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο

«Είναι ένα αμάλγαμα τόσων πολλών χαρακτηριστικών ο Τόλης, ως καλλιτέχνης, ως άνθρωπος, που είναι τόσο σπάνιο και μοναδικό που νομίζω στα 1000 χρόνια μια ψυχή τέτοια μπορεί.

Όλη αυτή η μοναδικότητα είναι αυτή που μπορεί να εξηγήσει και όλα αυτά που γνωρίζουμε και που έχει δει ο κόσμος και αυτά που δεν έχουν δει γιατί δεν έχουν ζήσει κοντά του καθημερινά. Με μια λέξη θα σου πω ότι και η δική μου η ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος» κατέληξε η Άντζελα Γκερέκου καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More