Άντζελα Γκερέκου: Το πρώτο μήνυμα για τη “Γη της Ελιάς” λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα

Η Άντζελα Γκερέκου μπορεί να βιώνει δύσκολες στιγμές σε προσωπικό επίπεδο, αφού πριν από μερικές εβδομάδες έφυγε από τον κόσμο ο σύζυγός της, Τόλης Βοσκόπουλος, όμως προσπαθεί να είναι δυνατή για χάρη της κόρης της, Μαρίας Βοσκοπούλου, συνεχίζοντας έτσι τη ζωή της.

Μετά από μια μικρή παύση στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η ηθοποιός επέστρεψε στα γυρίσματα της καινούργιας σειράς του Ανδρέα ΓεωργίουΗ Γη της Ελιάς“, η οποία θα προβάλλεται στο Mega. Αύριο πρόκειται να προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του σίριαλ και η αγωνία όλων των συντελεστών είναι μεγάλη.

Μερικές ώρες πριν από την πρεμιέρα, λοιπόν, η Άντζελα Γκερέκου θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους της για την ημερομηνία και την ώρα έναρξης ενώ, παράλληλα, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και μετά, η ηθοποιός μοιραζόταν με τους followers της μόνο κοινά τους στιγμιότυπα.

Έτσι, αυτή η είναι η πρώτη ανάρτηση με διαφορετικό περιεχόμενο. “Αύριο! Στις 21:00 ξεκινάει το ταξίδι για την «Γη της Ελιάς»! Στο @megatvcom!!!”, σημείωσε η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More