Αντζελίνα Χαλντέντα για την απώλεια των κιλών: “Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και έβαλα τα κλάματα”

Η Αντζελίνα Χαλντέντα μετά το τέλος του The Bachelor στον Alpha έχασε αρκετά κιλά και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί φωτογραφίες με τη νέα της εικόνα στα social media. Τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα, ωστόσο, έχουν ανησυχήσει αρκετά τους διαδικτυακούς της φίλους…

Η μελαχρινή καλλονή, μιλώντας στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτζου, μίλησε πρώτη φορά για την τεράστια απώλεια κιλών, ενώ αποκαλύπτει ότι στο τσακ γλίτωσε την νευρική ανορεξία:

«Μπαίνοντας στο παιχνίδι ήμουν 50 κιλά. Βγήκα 63 αλλά έχασα 20 κιλά. Και τώρα τις τελευταίες ημέρες έχω πάρει 3 κιλάκια. Πλέον επειδή το Instagram σε επηρεάζει πάρα πολύ και έπαιρνα μηνύματα, τα οποία μου έλεγαν “είσαι κόκκαλο”, “δεν βλέπεσαι”, “φάε κορίτσι μου”, αλλά όταν τα δικά μου άτομα και οι δικοί μου άνθρωποι να αισθάνονται και εκείνοι άσχημα για εμένα, να τους βλέπω ότι τους πονάει λέω “Αντζελίνα όχι”.

 

Μέχρι που κάποια στιγμή κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και βλέπω ότι είχα μόνο κόκκαλα. Έβαλα τα κλάματα, μιλούσα μόνη μου για μισή ώρα… Μετά συνήλθα, μίλησα και με ψυχολόγο και πήρα τα πάνω μου. Δεν ήμουν στο στάδιο της νευρικής ανορεξίας αλλά αν συνέχιζα έτσι… Καταλαβαίνω και τους ανθρώπους που έχουν κάποια παραπάνω κιλά, πόσο άσχημα το αντιμετωπίζουν…» εξομολογήθηκε η Αντζελίνα Χαλντέντα.

Read More

And More