Απασφαλίζει ο Απόστολος Γκλέτσος: «Ποιος είναι ο Λιάγκας; Δεν είναι δημοσιογράφος»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος, με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Νίκο Συρίγο για τις εκλογές που κατεβαίνει υποψήφιος, για τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Όλγα Τρέμη.

«Το ‘’σκληρό Ροκ’’ που έχω ξεκινήσει είναι συνειδητό και στοιχείο του χαρακτήρα μου. Δεν αντέχω άλλο με όσα συμβαίνουν, είμαστε υπόδουλοι σε μία μητσοτακική νοοτροπία που μας θέλει δούλους στην ίδια μνας τη χώρα. Σαφώς και δεν είναι λύση αυτό που είπα για το γιαούρτωμα του πρωθυπουργού, αν έρθει στη Λαμία, λύση είναι να τον καταψηφίσουμε. Θα μπορούσαν αντί για δύο μήνες να βάλουν τον σταθμάρχη, τέσσερις, έξι και οχτώ μήνες δίπλα σε κάποιον να εκπαιδευτεί και να μάθει το σύστημα, ούτε αυτό δεν έκαναν», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνον μετά το σκηνικό με το γιαούρτι, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: 

«Ποιος είναι ο Λιάγκας; Ο Λιάγκας δεν είναι δημοσιογράφος. Αν με συνέκρινε με τον Παύλο Πολάκη, τιμή μου και καμάρι μου. Δεν κάθομαι να μετράω από το πρωί μέχρι το βράδυ πόσο είναι το κοινό μου».

Σε σχέση με τις σειρές του παρελθόντος, ο ηθοποιός είπε πως πλέον τα σήριαλ είναι πολλά αλλά αναφέρθηκε και στη δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το γεγονός πως αποκάλυψε πως ήταν ο πρώτος άνδρας της Όλγας Τρέμη.

«Φαντάζομαι ότι πριν πει, όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, θα το είχαν συζητήσει με την Όλγα Τρέμη και ήταν κοινή συναίνεση. Δεν πιστεύω πως ξύπνησε ένα πρωί και είπε ‘’θα κάνω αυτή τη δήλωση για την Τρέμη’’. Ο Ανδρέας είναι της τηλεόρασης, είναι χιουμορίστας και μπορεί να είναι η πλάκα τους με την Όλγα Τρέμη. Εγώ δεν κάνω πλάκες σαν τον Ανδρέα, είναι βαρύσκιωτος».

Read More

And More