Απίστευτο κι όμως, τηλεοπτικό: Η Κατερίνα Ζαρίφη επιστρέφει στην Ελένη!

Απίστευτο κι ,όμως, τηλεοπτικό! Ναι, λατρεμένη γιατί τα πάντα μπορούν να γίνουν στο μαγικό κόσμο της tvιτσας μας! Βλέπεις, είναι όλοι… μεγαλόκαρδοι και γενναιόδωροι κι ότι κι αν γίνει, ότι κι αν πουν; Νερό κι αλάτι!

Έτσι, μπορεί φέτος η Κατερίνα Ζαρίφη να βρέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες εκτός “Ελένης”, αφού η… “Απόλυτη” θέλησε να τ ΄αλλάξει όλα στην εκπομπή και το… “μηδέν να κάνει κύκλο” και ουσιαστικά να επιχειρήσει ένα νεό τηλεοπτικό ξεκίνημα ,όμως, λίαν συντόμως θα την δούμε να επιστρέφει στο… “τόπο του εγκλήματος”. Το “ομολόγησε” η ίδια στη κάμερα του “Happy Day”.

Με άλλα λόγια; Η Κατερίνα επιστρέφει στην Ελένη Μενεγάκη. Δεν με πιστεύεις; Αλήθεια, σου λέω. Η Κατερίνα θα βρεθεί ξανά στο πλατό της εκπομπής, εκεί όπου για δώδεκα συνεχόμενα χρόνια δούλευε σε καθημερινή βάση, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι… καλεσμένη.

Θα βρεθεί απέναντι από την “Απόλυτη”, προκειμένου να μιλήσει για τα θεατρικά της, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο, ότι δεν κράτησε κακία στη γνωστή παρουσιάστρια για το τέλος της συνεργασίας τους.

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως η “Απόλυτη” θα υποδεχτεί την Κατερίνα και τι θα πουν οι δυο τους…

ΥΓ: Άσχετο, αλλά μιας και το σκέφτηκα, μάλλον είναι συμπτωματικό το γεγονός ότι τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής δεν λένε να πάρουν την ανηφόρα και κάπως έτσι οι συνεργάτες της Ελένης, αλλά και η ίδια, κάνουν τα πάντα για να σώσουν την εκπομπή από την… μετωπική σύγκρουση με το… παγόβουνο της Nielsen! Άραγε αυτή η πρόσκληση στην Κατερίνα θα είχε γίνει αν η εκπομπή πετούσε; Γιατί όσο να πεις εδώ μία ίντριγκα υπάρχει!

Read More

And More