Απίστευτο ξέσπασμα από τον Σωτήρη Γεωργούντζο στο The 2Night Show: «Πέθαινα και αυτοί κοίταγαν να κάνουν τηλεθέαση»

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο γνωστός αθλητικογράφος και speaker ποδοσφαιρικών αγώνων από την Καλαμάτα που με τις επικές ατάκες και αντιδράσεις του σε ματς έχει καταφέρει να γίνει viral στο διαδίκτυο, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15/2 στο The 2Night Show.

Μέσα σε όλα, ο Σωτήρης Γεωργούντζος, αισθάνθηκε την ανάγκη να πει και ένα ευχαριστώ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον τρόπο που το στάθηκε όταν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και ξέσπασε προς όλους όσοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση αυτή.

«Καταρχάς, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου τότε και το ήθος που έδειξες ενώ ήσουν ο πλέον κολλητός μου, ο αδερφός μου δεν με έφερες σε δύσκολη θέση, όταν χαροπάλευα στην εντατική στο Ρίο και ήσουν εσύ που μόνο με μηνύματα με ενοχλούσες και μου έλεγες “Σωτήρη, ό,τι θες”. Γιατί κάποιοι άλλοι παραλίγο να στείλουν κάμερα στην εντατική, εγώ πέθαινα και αυτοί κοίταγαν να πεθάνω για να κάνω τηλεθέαση» είπε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

«Είχε φουσκώσει ο θυρεοειδής μου. Πήγα στον “Αστέρα Ραχούλας”. έκανα γυρίσματα και πήγα στο νοσοκομείο. Με έβαλαν για χειρουργείο στο “Γεννηματάς” και μου αφαίρεσαν όλο τον θυρεοειδή. Έκανα να μιλήσω έναν χρόνο, νόμιζα τελείωσε η καριέρα μου. Και τότε σαν τον διάολο μου έρχονται όλες οι προτάσεις για διαφημίσεις και δεν μπορούσα να μιλήσω.

Είχα γράψει τα σενάρια των διαφημίσεων και είπα τελείωσα. Όταν άρχισα να παίρνω τα πάνω μου έπαθα κορονοϊό το 2020 και πήγα στην Καλαμάτα και έπαθα πνευμονία και με έστειλαν στο Ρίο. Εκεί είπα θα σωθώ, οι άνθρωποι ήξεραν τα πάντα. Στην εντατική, στη ΜΑΦ κατάλαβα πόσο εύκολο είναι ένας ένας άνθρωπος να πεθάνει». πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Read More

And More