Αποκαλύψεις για τον θάνατο της σοπράνο: «Την σκότωσαν για τα χρήματα», λένε οι συγγενείς της

Νέες αποκαλύψεις γύρω από τον μυστηριώδη της σοπράνο παρουσίασε η εκπομπή, Live News.

Η γυναίκα που φρόντιζε τη σοπράνο τους τελευταίους μήνες της ζωής της, οι μαρτυρίες ανθρώπων που έτυχε να τη δουν λίγο πριν αφήσει τη τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο και οι νέες πληροφορίες από την αστυνομική έρευνα, κρατούν το θέμα σταθερά στο προσκήνιο. Με μια σειρά από ερωτήματα να παραμένουν μέχρι και σήμερα αναπάντητα.

Η γυναίκα που συναντήσαμε έξω από το εξοχικό της σοπράνο στο Λουτράκι είχε ήδη αρχίσει να μπαίνει σε σκέψεις όπως λέει στο Live News πριν από ένα χρόνο, όταν είδε την 75χρονη τυχαία, μαζί με τον αλλοδαπό άντρα που είχε κοντά της για να την προσέχει.

Από εκείνη την ημέρα δεν είδε ξανά τη μουσικό. Με την είδηση του θανάτου και τις καταγγελίες στενών συγγενών της, που μιλούν για ένα οργανωμένο έγκλημα από τα άτομα που όπως επιμένουν την πλεύρισαν για να την εκμεταλλευτούν, να βρίσκονται διαρκώς στο μυαλό της.

Η γειτόνισσα της σοπράνο δηλώνει: «Είπε το όνομα μου, μιλήσαμε πολύ λίγο και μου είπε βοήθεια.»

Συγκλονισμένη από την έκταση που πήρε η υπόθεση και η τελευταία οικιακή βοηθός που είχε η σοπράνο, στα πιο δύσκολα της ζωής της. Τότε που διαρκώς έχανε βάρος, την επαφή της με το περιβάλλον και που όπως μας λέει ήταν αποκλειστικά εξαρτημένη από τον νεαρό αλλοδαπό που μπαινόβγαινε στο σπίτι της.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News τον Ιούνιο του 2021, η σοπράνο είχε καταθέσει αγωγή 14 σελίδων, μέσα από την οποία ζητούσε να ανακληθεί η δωρεά των δύο σπιτιών που βλέπουμε και είχε κάνει, στο νεαρό αλλοδαπό.

Υποστήριζε ότι ο άντρας εξαφανίστηκε όταν καρπώθηκε τα σπίτια και συμπλήρωνε πως για έναν περίπου χρόνο έκανε αναλήψεις από τραπεζικό της λογαριασμό, με αποτέλεσμα όπως ανέφερε, να κάνουν φτερά 50.000 ευρώ.

Στην αγωγή της, η σοπράνο ανέφερε πως σπούδασε κλασικό τραγούδι στο Μιλάνο της Ιταλίας και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, διορίστηκε στη χορωδία της Λυρικής. Αμέσως μετά εστίασε στα προβλήματα υγείας που άρχισε να αντιμετωπίζει μετά το 2010, όταν συνταξιοδοτήθηκε.

Όπως επιμένουν στενοί συγγενείς της, την τελευταία δεκαετία αποκόπηκε από κοντά τους, με τα άτομα που ήταν υπεύθυνα γι’ αυτό, να έχουν στο μυαλό τους, αποκλειστικά και μόνο, πως θα καρπωθούν τα χρήματα και τα δύο ακίνητα που είχε.

Οι καταγγελίες συγγενών της προκαλούν αίσθηση. Υποστηρίζουν πως η σοπράνο είχε χάσει 30 κιλά τους τελευταίους μήνες λόγω ασιτίας, ότι ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο και στο σώμα και ότι τα χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό, άρχισαν να κάνουν φτερά…

«Δύο ακίνητα σε Αθήνα και Λουτράκι και 100 χιλιάδες ευρώ το λιγότερο», ανέφερε ο ξάδερφος της σοπράνο.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά της πριν από περίπου 30 χρόνια, σε γλέντια όπως αυτό, να περιμένουν τις απαντήσεις στους γρίφους και την επίλυση του μυστηρίου.

Νέα στοιχεία για το μυστηριώδη θάνατο της σοπράνο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη η χρονική σειρά των γεγονότων είναι αρχικά η μήνυση των συγγενών της σοπράνο σε κεντρικό τμήμα της Αστυνομίας για απαγωγή και κακομεταχείρισή της . Όσον αφορά το πόρισμα της ιατριδικαστικής δεν έχει βγει ακόμα, και ο φάκελος έχει σταλθεί στην Εισαγγελία Αθηνών από τον Απρίλιο.»

Και συνεχίζει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Υπήρχε ένα σύνολο ανθρώπων που προσέφεραν εικονική βοήθεια με απώτερο σκοπό τα χρήματα, για να προχωρήσει όμως η έρευνα είναι αναγκαίο το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας.»

Read More

And More