Αποκάλυψη από τον Κωνσταντίνο Κάππα: “Με κυνηγούσαν να βγω στα δελτία ειδήσεων για το γκέι φιλί”

Ο Κωνσταντίνος Κάππας κάθισε στην πολυθρόνα της εκπομπής “Το Πρωινό” και έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός παρουσιαστής γύρισε τον ηθοποιό 18 χρόνια πίσω, όταν υποδύονταν ένα γκέι στη σειρά “Κλείσε τα μάτια” και φίλησε στο στόμα έναν συνάδελφό του, γεγονός που είχε συζητηθεί πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. 

“Είχε συζητηθεί πολύ. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει υπάρξει ξανά τέτοια σκηνή σε σειρά πρώτης γραμμής. Έχουν περάσει 18 χρόνια, δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από τότε. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι όλοι με κυνηγούσαν να βγω στα δελτία ειδήσεων και δεν έβγαινα. Κρυβόμουν ουσιαστικά γιατί βαριόμουν να μιλάω για τα ίδια πράγματα.

Εγώ το έβρισκα φυσιολογικό να συμβαίνει σε ένα ρόλο… Δεν μου φάνηκε κάτι περίεργο. Ήταν ένας ρόλος, δεν γινόταν να υποδύεσαι έναν γκέι και κάποια στιγμή να μην γίνει κάτι, είναι σαν να κοροϊδεύεις λίγο τον κόσμο. Όταν διάβασα τη σκηνή είχα σκέψεις αλλά ήταν τόσο δύσκολο αυτό που είχα επικαλεστεί να κάνω που το μόνο που δεν με απασχολούσε ήταν αυτό. Πρέπει να δεις πως θα κινηθείς σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή.

18 χρόνια μετά δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει η κοινωνία. Και με την εκκλησία… Δεν το λέω κακά, υπάρχει ένα σύμπλεγμα στην κοινωνία, είμαι δογματική κοινωνία”, ανέφερε ο Κωνσταντίνος Κάππας.

Δες το βίντεο:

Read More

And More