Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο μηνιαίος μισθός που παίρνουν οι παίκτριες του GNTM!

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Μαρία Αντωνά παραχώρησε συνέντευξη η Μαρίνα Γρηγορίου. Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model μίλησε για όλα και έκανε αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων, μίλησε για…

… την σχέση που έχει με τις συμπαίκτριές της μετά την αποχώρησή της: Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τα κορίτσια. Αν τις πετύχω έξω, λογικά θα τις χαιρετήσω. Αυτές αν θα με χαιρετήσουν δεν το γνωρίζω είναι η αλήθεια.

… την κοπέλα που θα ήθελε να δει νικήτρια του reality μόδας: Θα ήθελα να είναι νικήτρια η Κέισι ή η Άννα Μαρία και νομίζω ότι θα είναι η Άννα Μαρία.

… τον μισθό που παίρνουν οι παίκτριες μηνιαίως: Στο GNTM πληρωνόμασταν κάθε μήνα. Το ποσό μη φανταστείς… ούτε ο βασικός μισθός δεν ήταν. Εγώ το επένδυσα εδώ, στην Αθήνα που ήρθα, μετακόμισα από τη Θεσσαλονίκη.

… την πιο ψεύτικη και την πιο αυθεντική συμπαίκτριά της: Για μένα ήταν ένα μεγάλο σοκ η Ασημίνα, ο χαρακτήρας της Ασημίνας. Πίσω από τις κάμερες ήταν πολύ καλή, να βοηθήσει και να κρατάει την ηρεμία γενικά. Ήταν σοκαριστικό. Πιο ειλικρινής νομίζω είναι η Κέισι.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Μαρίνα Γρηγορίου δεν… μάσησε τα λόγια της!

Read More

And More