“Αποκαλυπτικά”: Το 2018 ήρθε και φέρνει αλλαγές!

“Αποκαλυπτικά”… Μία εκπομπή, μία μεγάλη τηλεοπτική ιστορία, ή μάλλον πολλές μεγάλες τηλεοπτικές ιστορίες, γιατί η αλήθεια είναι, πως γι ΄αυτή τη συγκεκριμένη εκπομπή, οι ιστορίες που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι πολλές, πάρα πολλές… Για την ακρίβεια είναι τόσες πολλές που από ένα σημείο και μετά, προσωπικά έχασα το… μέτρημα!

Δεκάδες (για να μην σου πω εκατοντάδες…) είναι οι ιστορίες που έχουν φιλοξενηθεί στον Τύπο και στα site για την συγκεκριμένη εκπομπή και όλες φυσικά είχαν ένα συναρπαστικό, στην… καλύτερη περίπτωση ,όμως, ένα πικρό φινάλε.

Όλες αυτές οι ιστορίες που γράφτηκαν με τόσο… πάθος, με τόσο… μεράκι, με τόση… φαντασία, όχι δεν είχαν “happy end”. Και δεν είχαν “happy end” γιατί δεν έπρεπε να είχαν. Όπως και να το κάνουμε οι πιο γκρίζες ειδήσεις πάντα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, όλα αυτά τα… σκοτεινά σενάρια συνομωσίας που αφορούσαν στα “Αποκαλυπτικά”, ήρθαν και… φούντωσαν και γιγαντώθηκαν φέτος, μιας και οι περισσότεροι έσπευσαν να προεξοφλήσουν το τέλος των “Αποκαλυπτικών”. Ίσως γιατί αυτό θα ήταν κάτι που σίγουρα θα βόλευε καλύτερα, μιας και τα “Αποκαλυπτικά” δεν είναι μία ήσυχη, αδιάφορη, άοσμη, άγευστη εκπομπή. Τα “Αποκαλυπτικά” κάνουν… φασαρία, λένε τα πράγματα με το όνομά τους και δεν χαιδεύουν “αυτιά” για ν ΄ αρέσουν!

Κι ,όμως, τα “Αποκαλυπτικά” και στο πρόγραμμα του Epsilon παρέμειναν και πρεμιέρα έκαναν κι επίσης εξακολουθούν να είναι ΕΔΩ… Τώρα που και το 2018 είναι ΕΔΩ…

Γιατί μόλις η χρονιά θα γύριζε, υποτίθεται πως η συγκεκριμένη εκπομπή θα έπρεπε να εξαφανιστεί από τον χάρτη, γιατί θα έρχονταν για τον Μένιο Φουρθιώτη το τέλος του κόσμου. Το τέλος του δικού του τηλεοπτικού κόσμου. Ίσως γιατί κανείς δεν μπορεί να του συγχωρήσει ή δεν θέλει να παραδεχτεί πως κατάφερε να μπει στο τηλεοπτικό παιχνίδι και να κερδίσει…

Τόσο ενδιαφέρον πάντως για το τι θα φέρει η νέα χρονιά και τόσο… Νοστραδαμονικές προβλέψεις, έχουν υπάρξει μόνο για τα “Αποκαλυπτικά” και άντε και για την Δευτέρα Παρουσία! Όχι, αλλά να τα λέμε αυτά.

Για να μην έχει ,λοιπόν, κανείς αγωνίες, τα “Αποκαλυπτικά” συνεχίζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ την πορεία τους και υπόσχονται να προσφέρουν στους πιστούς τηλεθεατές τους μία ακόμη χρονιά πιο συναρπαστική, πιο καθηλωτική, πιο παρεμβατική, πιο καυστική και βιτριολική και κυρίως; Πιο αποκαλυπτική!

Τα “Αποκαλυπτικά” έχουν ανοίξει πανιά και ταξιδεύουν με ούριο άνεμο στη θάλασσα του Epsilon, γιατί είναι μία εκπομπή που έχει πολύτιμη δυναμική. Μία δυναμική που της επιτρέπει να είναι πάντα στις τηλεοπτικές επάλξεις και να μπορεί να συνεχίζει το ταξίδι της ανεξάρτητα με το αν αλλάζουν τα δεδομένα, γιατί έχει γερά θεμέλια. Έχει χτιστεί λιθαράκι, λιθαράκι από ανθρώπους που έχουν δουλέψει έντιμα, ειλικρινά και με αφοσίωση. Από τον πρώτο, μέχρι και τον τελευταίο…

Ναί, το Epsilon πέρασε σε μία νέα τηλεοπτική εποχή, ναί άλλαξε χέρια, ναί γύρισε σελίδα , όμως, δεν γύρισε ΠΟΤΕ την πλάτη του στα “Αποκαλυπτικά”! Ήταν και είναι εδώ για τα “Αποκαλυπτικά”.

Και μάλιστα, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω τα “Αποκαλυπτικά” θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο και με την νέα τάξη πραγμάτων που έχει υπάρξει.

Και αυτό θα γίνει γιατί το αξίζουν… Η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη τα Σαββατοκύριακα, μαζί με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Τατιάννα Live” τις καθημερινές, είναι οι δύο εκπομπές του καναλιού που σαρώνουν στους πίνακες τηλεθέασης.

Είναι δύο προγράμματα που σηκώνουν το ανάστημά τους στον ανταγωνισμό και έχουν καταφέρει – σύμφωνα και με το νέο ετήσιο βιβλίο της Nielsen -, να κυριαρχούν στο ΤΟΠ-10 των σχετικών τυπολογιών στις οποίες κι εντάσσονται.

Τα “Αποκαλυπτικά” είναι στον αέρα πέντε χρόνια και τα τελευταία τέσσερα κάνουν τηλεοπτικό πρωταθλητισμό. Έχουν καταφέρει να γίνουν η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του Σαββατοκύριακου και σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους, αγγίζοντας σε κάποιες, ιδιαίτερες εκπομπές ακόμα και το 40,0%, ενώ πολλά πάρα πολλά Σαββατοκύριακα εκτοξεύονται και κινούνται πάνω από το 25,0%.

Τα “Αποκαλυπτικά” είναι η εκπομπή που έχει καταφέρει να… τριπλασιάζει και να… τετραπλασιάζει τον ημερίσιο μέσο όρο του καναλιού και να βγαίνει πρώτη στη ζώνη προβολή της. Είναι η εκπομπή απέναντι από την οποία δεν έχει καταφέρει να σταθεί με επιτυχία κανένα άλλο πρόγραμμα καναλιού και κανένας άλλος παρουσιαστής. Από την Τζένη Μπαλατσινού και την Μαρία Μπεκατώρου, μέχρι τον Νίκο Μουτσινά.

Ναί, μιας και είναι μέρες που όλοι κάνουμε τον απολογισμό μας, είπα κι εγώ να κάνω έναν γρήγορο απολογισμό για τα “Αποκαλυπτικά” και παράλληλα να σε διαβεβαιώσω πως η εκπομπή συνεχίζει ακάθεκτη και απτόητη την πορεία της. Θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα από το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στη 1.40 μ.μ.

Και όχι ακόμα δεν σου τα έχω πει όλα! Απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, έρχονται αλλαγές στα “Αποκαλυπτικά”, οι οποίες και θα θυμίζουν… αεράκι. Αεράκι ανανέωσης!

Οι πληροφορίες που έχω λένε πως άμεσα τα “Αποκαλυπτικά” θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο, σε ότι έχει να κάνει με την δημοσιογραφική τους ομάδα, – μιας και συνταγή που πετυχαίνει όχι μόνο δεν την πειράζεις, αλλά την ενισχύεις κι ακόμα περισσότερο -, ενώ θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές και στη θεματολογία τους.

Τι σημαίνει αυτό; Πως τα “Αποκαλυπτικά” θα γίνουν πιο έντονα κοινωνικά και επίσης ακόμα πιο παρεμβατικά και σχολιαστικά!

Με άλλα λόγια; Αν θες να ζεις συναρπαστικά Σαββατοκύριακα, μην χάνεις τα “Αποκαλυπτικά”! Έρχονται από τις 6 Ιανουαρίου και σου υπόσχονται πως θα φέρουν τα… πάνω-κάτω!

Άντε καλή μας χρονιά και καλή μας διασκέδαση!

 

Read More

And More