“Αποκαλυπτικά”: Άλλαξαν κι επιστρέφουν! Αυτό είναι το brand-new τρέιλερ της εκπομπής…

Απίστευτο; Κι ,όμως, τηλεοπτικό ή μήπως καλύτερα κι ,όμως, αποκαλυπτικό! Ναι, όσο κι αν φαντάζει απίστευτο σε κάποιους, τα “Αποκαλυπτικά” είναι εδώ… Είναι και πάλι εδώ…

Η εκπομπή για την οποία χύθηκαν τόνοι μελάνης όλη τη περσινή σεζόν και το καλοκαίρι που μόλις μας πέρασε, όχι δεν εξαφανίστηκε από τον τηλεοπτικό χάρτη… ‘Οχι, δεν καταποντίστηκε, όχι δεν αφανίστηκε…

Τα “Αποκαλυπτικά” συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, γιατί έχουν αποδείξει πως αντέχουν στα δύσκολα, πως δεν το βάζουν κάτω, πως ξέρουν καλά να δίνουν τις μάχες τους , – και πότε να κερδίζουν και πότε να χάνουν -,  να μαθαίνουν απ ΄αυτές και στο τέλος; Να γίνονται πιο δυνατά! Άλλωστε, είναι γνωστό πως σε αυτή τη ζωή, ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό.

Και μπορεί όλοι να θεωρούσαν πως γνώριζαν καλά το ποιο ακριβώς θα είναι το μέλλον αυτής της εκπομπής και του Μένιου Φουρθιώτη στο Epsilontv, ένα θέλω να καταθέσω μόνο… Όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!

Έτσι, τα “Αποκαλυπτικά” επιστρέφουν και μάλιστα; Επιστρέφουν αλλαγμένα, ανανεωμένα και με πολλές εκπλήξεις στις βαλίτσες τους. Ένα μόνο δεν αλλάζει σ ΄αυτή την εκπομπή… Ο παρουσιαστής και φυσικά το ότι έχουμε να κάνουμε με ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που έρχεται για ακόμα μία σεζόν για να πει… ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

“Μόνο αλήθειες”, αυτό είναι η ουσία αυτής της εκπομπής και φυσικά αυτό είναι κι επισήμως το σλόγκαν μας για φέτος!

Και μιας και ήρθε η κουβέντα στα… καινούργια, να σου πω λατρεμένη, ότι τα “Αποκαλυπτικά” εκτός από σλόγκαν, μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια αλλάζουν και τίτλο και γίνονται “Αποκαλυπτικά… Plus”! Γιατί οι ιθύνοντες του καναλιού έκριναν πως μόνο αυτή η… δόση των “Αποκαλυτπικών” δεν φτάνει, οπότε είπαμε να την κάνουμε πιο… ενισχυμένη, πιο δυνατή, πιο… “plus” βρε αδελφέ!

Εννοείται πως στο τιμόνι της εκπομπής παραμένει ο… “δεν υπάρχουν λόγια” (με την καλή έννοια πάντα) Μένιος Φουρθιώτης. Γιατί στ ΄ορκίζομαι πως ότι και να σου  πω γι ΄αυτόν είναι λίγο, μετά από σχεδόν πέντε χρόνια συνεργασίας, ή μάλλον έχω να σου πω με απόλυτη ειλικρίνεια, πως μαζί του δεν πλήττεις ποτέ, ενώ αξίζει επίσης να σου επισημάνω, πως αλλαγές έχουμε και στη παρέα που θα βρεθεί αυτό το χειμώνα στο πλευρό του.

Μετά την αποχώρηση της αγαπημένης μας Αλεξάνδρας Τσόλκα, έχουμε την επιστροφή της πάντα ετοιμοπόλεμης και πολύτιμης Νανάς Παλαιτσάκη, η οποία ως γνωστόν μας έχει αντέξει και στο παρελθόν, προφανώς δεν έμαθε από τα λάθη της κι επιστρέφει δριμύτερη. Είμαστε… εθισμός το ομολογώ!

Εκτός από τη Νανά στη παρέα παραμένει και η… αφεντιά μου (Νάνσυ Νικολαίδου), η μοιραία Μάρτζυ Λαζάρου, η πολυλογού Έλενα Πολυκάρπου, αλλά και η νέα Βιβή Παπουτσάκη, η οποία δεν ήξερε, δεν ρώταγε;

Φυσικά στο κοντρόλ συναντάμε ξανά τη στυλοβάτη της εκπομπής Γωγώ Σαμπάνη, η οποία αλήθεια σου λέω, έχει δώσει άλλη διάσταση στην έννοια του… διαλογισμού, μας στηρίζει στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα, μας ενώνει και κάπως έτσι προχωράμε όλοι μαζί, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Σωτήρης Σπαθάρης.

Και το καλύτερο στο έχω για το τέλος! Τα “Αποκαλυπτικά Plus” είναι η εκπομπή που κάνει ποδαρικό στο fresh πρόγραμμα του Epsilontv που αλλάζει, μιας και κόβει πρώτη το νήμα της ολοκαίνουργιας σεζόν.

Με άλλα λόγια, τα “Αποκαλυπτικά Plus”, ο Μένιος Φουρθιώτης και όλοι εμείς, we are back το Σάββατο στις 8 Σεπτεμβρίου στη 1.40 το μεσημέρι και μέχρι τις 5.00 το απόγευμα, για να πούμε… ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

Και για να πάρεις μια μικρή ιδέα από τα “Αποκαλυπτικά” του κουτιού, δες και το επίσημο τρέιλερ της εκπομπής το οποίο γυρίσαμε την περασμένη Τρίτη και μόλις πριν από μια ώρα ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στα social-media, ο Μένιος Φουρθιώτης.

Έτσι, για να μην ξεχνάς πως… “σαν τα Αποκαλυπτικά, δεν έχει”!

Άντε και καλή μας σεζόν…

Read More

And More