“Αποκαλυπτικά Plus”: Ήρθαν με φόρα…

‘Ηρθαν και δεν ήταν απλά… “Αποκαλυπτικά”! ‘Ηρθαν και ήταν… “Αποκαλυπτικά Plus”! Ήρθαν με έναν άλλο αέρα και έναν άλλο αέρα έφεραν στο μεσημεριανό πρόγραμμα του Epsilontv το Σαββατοκύριακο. Έναν αέρα δροσερό, αναζωογονητικό…

Ο Μένιος Φουρθιώτης επέστρεψε και έκανε μία άλλη πρεμιέρα. Μία πρεμιέρα που αναμφισβήτητα κανείς δεν περίμενε… Μία πρεμιέρα πιο γλυκιά, πιο φιλική, πιο ζεστή, πιο χαλαρή…

Μένιος is back και τελικά αυτή είναι μία είδηση και όχι… απειλή, μιας κι αυτή τη σεζόν είναι ένας άλλος Μένιος. Πιο ήσυχος, πιο φρόνιμος, πιο ήρεμος, πιο γαλήνιος…

Τα “Αποκαλυπτικά Plus” ήρθαν για να κρατήσουν στο κόσμο τη καλύτερη παρέα. Και ο κόσμος ήταν εκεί από το πρώτο ραντεβού… ‘Ενα ραντεβού στο οποίο μένουν πιστοί εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια.

Η εκπομπή που λέει “μόνο αλήθειες” όπως είναι και φετινό της σλόγκαν έκανε χθες το ντεμπούτο της στους δέκτες μας και κατάφερε να σημειώσει κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 11,9% στο σύνολο και να αγγίξει και το 10,0% στα νεανικά κοινά.

Ποσοστά τα οποία σκόρπισαν χαμόγελα, μιας και αν θέλει κανείς να τα μεταφράσει, σημαίνει πως η πρεμιέρα της εκπομπής ήρθε και τριπλασίασε τις επιδόσεις της συγκεκριμένης ζώνης στους πίνακες τηλεθέασης, η οποία αξίζει να σου επισημάνω, πως όσο καιρό η εκπομπή έκανε… “διακοπές”, κινήθηκε γύρω στο 5,0%!

Μάλιστα, οι υπόλοιπες επιδόσεις χθεσινών εκπομπών του Epsilontv ήταν οι εξής: “Σαββατοκύριακο Παντού” 10,6%, “Παιδιά από σπίτι” 6,2% και όπως ήδη σου προανέφερα, “Αποκαλυπτικά Plus” 11,9%.

 

Σε ότι αφορά δε, στη πρεμιέρα της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη, η οποία έκοψε και πρώτη το νήμα της brand-new σεζόν για το κανάλι των Μελισσίων, οι συγκεκριμένες επιδόσεις χάρισαν χαμόγελα και αξίζει να σχολιαχστούν, γιατί η εκπομπή βγήκε στον αέρα, χωρίς το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του Epsilontv να “τρέχει” και χωρίς τις fresh εκπομπές που ετοιμάζονται κι έχουν ,ήδη, κεντρίσει το ενδιαφέρον, να είναι στον αέρα και να δίνουν πολύτιμο lead-in!

Χθες βέβαια, λόγω των “Αποκαλυπτικών Plus”, αλλά και της Εθνικής, η οποία αναμετρήθηκε με την Εσθονία και ο αγώνας μεταδόθηκε από το κανάλι των Μελισσίων αγγίζοντας το 18,5%, το Epsilontv ανέβηκε στη δεύτερη θέση, με ημερίσια τηλεθέαση 11,1% στο σύνολο και 11,2% στα νεανικά κοινά.

Εαν τώρα εστιάσουμε στη ζώνη του prime-time το Epsilontv ήρθε στη πρώτη θέση με 17,5% και στο νεανικό κοινό με 18,1%.’

Κι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή!

Άντε και καλή μας σεζόν…

 

Read More

And More