Αποκλειστικό: Έξαλλη η Αγγελική Νικολούλη! Η fresh καμπάνια του Alpha, άναψε μεγάλες φωτιές!

Αποκλειστικό: Έξαλλη η Αγγελική Νικολούλη! Η fresh καμπάνια του Alpha, άναψε μεγάλες φωτιές! | tlife.gr

…Ούτε ταύρος σε υαλοπωλείο να ήταν αυτές τις ημέρες η Αγγελική Νικολούλη. Η γνωστή δημοσιογράφος είναι στ ΄αλήθεια εκτός εαυτού, μετά την προβολή της νέας καμπάνιας του Alpha για το πρόγραμμα της σεζόν 2018-2019.

Ναι, η fresh διαφημιστική καμπάνια του καναλιού της Κάντζας, «Ζεις μαζί του», έμελλε ν ΄ανάψει μεγάλες φωτιές. Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Όλα ξεκίνησαν λίγες μέρες μετά, από την στιγμή που η ολοκαίνουργια καμπάνια του καναλιού άρχισε να παίζει στον «αέρα».

Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά στο πλαίσιο της προώθησης των προσώπων του Alpha, είδαμε την θεά Αγγελική, να βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού και να προσπαθεί τι άλλο; Μα φυσικά ν ΄ανάψει το… φως!

Το δικό της μοναδικό φως, μιας και σαφέσαστα με αυτή τη κίνηση οι ιθύνοντες του καναλιού, θέλησαν να μας παραπέμψουν στο «Φως στο Τούνελ», το οποίο εννοείται πως συνεχίζει ακάθεκτο, την τηλεοπτική του πορεία στον Alpha, χαρίζοντας απλόχερα το φως της… ζωής και της ελπίδας.

 

Και μέχρι εδώ όλα… Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν, όταν η εταιρία με την οποία συνεργάστηκε το κανάλι, για να χρησιμοποιήσει στο γύρισμα κάποια φώτα που ήταν απαραίτητα, θεώρησε σκόπιμο να χρησιμοποιήσει στο λογαριασμό του στα social-media το όνομα της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής της, στο πλαίσιο της διαφήμισης των προιόντων της, χωρίς να έχει μπει καν στο κόπο να ενημερώσει την γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια.

Φυσικά, η κίνηση αυτή έκανε την «Μις Μαρπλ» της ελληνικής τηλεόρασης έξαλλη, γιατί φαίνεται σαν να έχει κλείσει η ίδια κάποια διαφημιστική συμφωνία ,- στο όνομα της εκπομπής της-, με τη συγκεκριμένη εταιρία.

Και η αλήθεια είναι, πως η Αγγελική πεισματικά εδώ και πολλά, πολλά, πολλά χρόνια, αρνείται παντώς τύπου διαφημιστικές προτάσεις (κι ας έχουν προσπαθήσει να την κάνουν «χρυσή»…) όπως επίσης και το να παίζουν χορηγικά πακέτα μέσα στην εκπομπή της. Κι αυτή είναι μια αλήθεια που όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τη τηλεόραση και το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, τη γνωρίζουμε καλά.

Γιατί η Αγγελική ξέρει να σέβεται κι όλους όσους χτυπούν την πόρτα της εκπομπής της και τους τηλεθεατές της και το κυριότερο τον ίδιο της τον εαυτό.

Γιατί σαφέστατα το «Τούνελ» έχει ένα άλλο ρόλο στην ελληνική τηλεόραση. Γιατί σαφέστατα και δεν μπορεί να γίνει εκπομπή-τηλεμάρκετινγκ. Γιατί σαφέστατα και δεν μπορεί να ξεπουλήσει τον ανθρώπινο πόνο, την αγωνία, την απόγνωση!

Έτσι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, μόλις η Αγγελική πληροφορήθηκε τις εξελίξεις βγήκε εκτός εαυτού και όπως ίσως φαντάζεσαι, έβαλε… μπουρλότο. Για την Αγγελική μιλάμε!

Μάλιστα, από τις ίδιες πηγές μαθαίνω, πως αν δεν υπάρξει κάποια δημόσια επανόρθωση και κάποια δημόσια συγνώμη, η γνωστή δημοσιογράφος εννοείται πως σκέφτεται ν ΄ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης και να κινηθεί νομικά εναντίον της εν ΄λόγω εταιρίας.

READ more