Αποκλειστικό: Κι όμως μάθαμε που θα περάσει το τριήμερο η ωραία Ελένη και όχι δεν θα είναι στην ‘Ανδρο!

Βαλίτσες φτιάχνει από χθες η Ελένη Μενεγάκη, γιατί ως γνωστόν είναι… ταξιδιάρικη ψυχή! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το… γιορτάσει το τριήμερο η “Απόλυτη” κι αυτό θα κάνει κι αυτή τη φορά. Με άλλα λόγια, τιμή και δόξα στην Καθαρά Δευτέρα!

Η Ελένη ,λοιπόν, δεν βλέπει την ώρα να τελειώσει σήμερα την εκπομπή της και μετά; Όπου φύγει-φύγει. Κι αν νομίζεις λατρεμένη πως θα περάσει οικογενειακά αυτές τις τρεις μέρες, κάνεις μέγα λάθος.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε την φετινή Καθαρά Δευτέρα να την περάσει πιο ήσυχα, πιο μοναχικά, πιο ρομαντικά, πιο ερωτικά. Αποφάσισε να την περάσει μαζί με το… αγόρι της, τον άνδρα της ζωής της, τον Μάκη της. Ναι, η τελευταία Αποκριά θα βρει την Ελένη Μενεγάκη στην αγκαλιά του Μάκη Παντζόπουλου, μακριά απ ΄όλους κι απ ΄όλα, ακόμα κι από τα παιδιά της, μιας κι αποφάσισαν να περάσουν ένα τριήμερο για δύο!

Η Ελένη και ο Μάκης θα περάσουν το απόλυτα ερωτικό, ρομαντικό τριήμερο στην πόλη του Φωτός! Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της θα πετάξουν σήμερα το απόγευμα για Παρίσι, όπου και θα παραμείνουν μέχρι την Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα η Ελένη θα βρεθεί στην μαγική πόλη της Ευρώπης, με στόχο να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Από την μία μεριά θα περάσει ένα εντελώς ρομαντικό κι αγαπησιάρικο τριήμερο μαζί με τον Μάκη της κι από την άλλη, θα κάνει και κάποια γυρίσματα για το νέο διαφημιστικό τρέιλερ, που ετοιμάζει η μεγάλη εταιρία περιποίησης μαλλιών με την οποία ως γνωστόν συνεργάζεται εδώ και δύο χρόνια.

Μετά την Σαντορίνη και τις Σπέτσες, το επόμενο ραντεβού της εταιρίας με την “Απόλυτη” δίνεται στο Παρίσι, για ένα διαφημιστικό σποτ που είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, πως θα μας εντυπωσιάσει, ενώ η ίδια και ο… “Βαλεντίνος” της θα ζήσουν μοναδικές στιγμές έρωτα περπατώντας στη μαγική Σαν Ελιζέ στα Ηλύσια Πεδία και στα υπέροχα σοκάκια της Μονμάρτης!

Τώρα να πω ότι δεν ζηλεύω; Ζηλεύω!!!!!

 

 

 

Read More

And More