Στο T-live

Απόπειρα βιασμού στη Σύμη: Η στιγμή της επίθεσης από 30χρονο σε μία 32χρονη μέσα σε καφετέρια – Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 32χρονη γυναίκα δέχεται επίθεση από έναν 30χρονο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία της αποπειράθηκε να την βιάσει… Οι σκηνές που ακολουθούν πραγματικά κόβουν την ανάσα..

Η 32χρονη γυναίκα μίλησε αποκλειστικά στο T-live για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μέσα στο μα γαζί της, την ώρα που στα τραπέζια έξω από αυτό  κάθονταν πελάτες.

«Έκλεισε την πόρτα του μαγαζιού, δεν μ’ άφηνε να βγω και μετά απλά επιχείρησε με το δικό του τρόπο να με πάρει αγκαλιά, με φίλαγε χωρίς να το θέλω. Στη γλώσσα του μίλαγε, δεν καταλάβαινα. Εγώ απλά να βγει έξω και να μ’ αφήσει ήσυχη. Προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα, αλλά πάνω στη σύγχυσή μου δεν πρόλαβα. Με έπιασε πάνω του, με έσπρωχνε για να μην πάω προς την πόρτα και την κλώτσησα, φώναξα «βοήθεια».

Εδώ βλέπουμε τη 32χρονη γυναίκα να παλεύει να ανοίξει την πόρτα για να γλιτώσει από τον άντρα που δεν την αφήνει να φύγει…» σημείωσε η 32χρονη στον Alpha και στη Μάρω Κανελλάκη.

«Όταν ήμουν πεσμένη μου έδινε χαστούκια, το κεφάλι μου κάποια στιγμή το χτύπησα στη φωλιά της πυροσβεστικής. Εγώ έχανα τις αισθήσεις μου οπότε είχα κάποια κενά μετά. Με φιλούσε ενώ ήμουν λιπόθυμη… Μετά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι. Σπάσανε την πόρτα απ’ έξω και με πιάσανε. Έχω κάποιους μώλωπες στο σώμα, τα χείλη μου ήταν φουσκωμένα»

Αμέσως κατέφτασε η αστυνομία, ο 30χρονος όμως, σύμφωνα με την 32χρονη, συνέχισε να έχει επιθετική συμπεριφορά.

«Φώναζε στον αστυνομικό, του έκανε επίθεση του αστυνομικού. Προσπαθούσε να έρθει πάνω μου, φώναζε «είναι δική μου, είναι η κοπέλα μου» είπε χαρακτηριστικά.

Δες όλο το απόσπασμα στο βίντεο από το T-live:

Read More

And More