Απόψε έχει “Dancing”! Μάθε όλα όσα θα γίνουν στον αέρα του ΑΝΤ1…

Χορεύουμε; Απόψε έχει “Dancing”! Οπότε κάθισε αναπαυτικά στο καναπέ σου κι απόλαυσε όμορφες μουσικές, όμορφες χορογραφίες και γενικότερα ένα σόου που είναι πασπαλισμένο με… χρυσόσκονη, γιατί και η χρυσόσκονη επιβάλλεται στη τηλεόραση. Η τηλεόραση πάνω απ ΄όλα και πρώτα απ ΄όλα είναι η δύναμη της εικόνας, είναι η δύναμη του θεάματος.

Και το “Dancing” για τις γκρίζες τηλεοπτικές εποχές που ζούμε, είναι αυτό που λέμε “άρτος και θέαμα”! Και φυσικά και σήμερα θα έχουμε ένα live γεμάτο εκπλήξεις!

Καθώς τα ζευγάρια λιγοστεύουν, οι δυσκολίες και οι προκλήσεις για τα αστέρια μας αυξάνονται στο “Dancing with the Stars”! Έτσι το 12ο live του αγαπημένου χορευτικού σόου, έρχεται – όπως ,ήδη, σου είπα -, απόψε στις 21.00, με νέες εκπλήξεις αλλά και guests-εμφανίσεις.

Μαζί μας αυτή τη φορά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε διπλό ρόλο. Θα πλαισιώσει την κριτική μας επιτροπή, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξη Κωστάλα και Γιώργο Λιάγκα, ως guest κριτής, ενώ θα προετοιμάσει και θα μας χαρίσει μία μοναδική χορογραφία στο dance floor του “Dancing with the Stars”.

Όσο για τα αστέρια μας, αυτή την Παρασκευή έχουν αυξημένα tasks… Θα μας παρουσιάσουν μαζί με τους παρτενέρ τους μία χορογραφία που έχουν ήδη εκτελέσει και στην οποία ο κάθε διαγωνιζόμενος θα κληθεί να χορέψει solo για 30’’. Επιπλέον, οι 14 διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε ομάδες, γυναίκες Vs άνδρες. Θα μας παρουσιάσει η κάθε ομάδα ξεχωριστά, μία χορογραφία διάρκειας 2 λεπτών περίπου. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει έξτρα πόντους στην ατομική της βαθμολογία.

Να αναφέρουμε ότι από το προηγούμενο live έχει αλλάζει και ο τρόπος αποχώρησης των ζευγαριών. Η  αποχώρηση θα γίνεται με τη διαδικασία dance off, δηλαδή οι δυο τελευταίοι στην συνολική κατάταξη (βαθμολογία κριτών και ψηφοφορία κοινού) επαναλαμβάνουν τη χορογραφία με την οποία διαγωνιστήκαν και οι κριτές ψηφίζουν και σώζουν το ένα ζευγάρι (ο guest κριτής δε θα ψηφίζει σε αυτή την διαδικασία).

Νέα challenges, ατομικές, ομαδικές χορογραφίες, solo δοκιμασία και εκλεκτοί καλεσμένοι αυτή την Παρασκευή το “Dancing with the Stars” τα έχει ΟΛΑ!

 

 

Read More

And More