Απόψε ο μεγάλος τελικός της Eurovision!

Εδώ και μία εβδομάδα η καρδιά της μουσικής χτυπάει στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ! Η στιγμή που όλοι οι eurofans και όχι μόνο, περίμεναν έφτασε! Σήμερα το βράδυ στις 22:00 (ώρα Ελλάδος) θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του 64ου διαγωνισμού της Eurovision, με την Κατερίνα Ντούσκα για την Ελλάδα και την Τάμτα για την Κύπρο να ανεβαίνουν στη σκηνή, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συνολικά 26 χώρες θα διαγωνιστούν για το πρώτο βραβείο, εκ των οποίων οι 20 προκρίθηκαν από τους 2 ημιτελικούς.

Η Κύπρος και Ελλάδα θα εμφανιστούν στο πρώτο μέρος του τελικού, στην 11η και την 13η θέση αντίστοιχα. Οι παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο Erez Tal και η Bar Refaeli στην κεντρική σκηνή καθώς και ο Assi Azar και η Lucy Ayoub στο Green Room ενώ Opening act της βραδιάς θα είναι αρκετοί από τους παλαιότερους εκπροσώπους του Ισραήλ στην Eurovision, όπως ο Nadav Guedj, η Ilanit και φυσικά η Dana International, η οποία θα ερμηνεύσει το Diva με το οποίο έφερε στο Ισραήλ την τρίτη του νίκη στον διαγωνισμό της Eurovision. Τον σχολιασμό για λογαριασμό της ΕΡΤ θα κάνουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου.

Η κορυφαία στιγμή της βραδιάς θα είναι η παρουσία της Madonna στο Interval act. H βασίλισσα της ποπ μουσικής παγκοσμίως θα ερμηνεύσει το θρυλικό πλέον Like a prayer καθώς και το νέο της single Future.

Stay tyned! Όλο το δημοσιογραφικό team του TLIFE θα σου μεταδώσει σήμερα το βράδυ λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στο ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision!

Read More

And More