Αποστολία Ζώη: «Είχα κουραστεί σε κάποια θέματα από το επάγγελμα και είχα αρχίσει να ζορίζομαι ψυχικά»

Η Αποστολία Ζώη μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και στην Ελένη Μουστάκη για την απώλεια των γονιών της, το τραγούδι που της έγραψε ο Βασίλης Καρράς και την συνεργασία με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Σχετικά με την απώλεια των γονιών της: «Έβλεπα αυτές τις μέρες φωτογραφίες τους και μου φαίνονταν πάρα πολύ περίεργο που δεν είναι εδώ. Δεν μπορώ να το συλλάβω ακόμα», είπε η Αποστολία Ζώη, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τραγούδι που της είχε γράψει ο Βασίλης Καρράς. 

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Αποστολία Ζώη μίλησε για την περίοδο που αποφάσισε να κάνει μία παύση στην πορεία της στο τραγούδι…

«Είχα κουραστεί σε κάποια θέματα από το επάγγελμα και είχα αρχίσει να ζορίζομαι ψυχικά, να αλλοιώνομαι κάπως και δεν μου άρεσε οπότε σταμάτησα για κάποια χρόνια. Τέσσερα χρόνια. Το οργάνωνα περίπου ενάμιση χρόνο πριν και έλεγα ότι, αν σταματήσω, δεν θα ξαναμπώ στα social media και δεν θα ξαναέχω κινητό τηλέφωνο. Μου έλεγαν όλοι ότι είμαι τρελή, αποκλείεται και τα λοιπά. Το έκανα όμως για ενάμιση χρόνο», είπε στην εκπομπή του Mega η Αποστολία Ζώη. 

Read More

And More