Αποστολία Ζώη: «Έχω βιώσει δύσκολη συνεργασία με πασίγνωστο καλλιτέχνη που ήταν… καβαλημένος»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» έκανε η Αποστολία Ζώη, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε στον χώρο της, αλλά και για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος το τελευταίο διάστημα περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του.

«Εγώ είμαι πολύ εσωστρεφής άνθρωπος, δεν μοιράζομαι τα μυστικά μου εύκολα. Είχα συναντήσει τον Βασίλη Καρρά ένα βράδυ τα είπαμε λίγο και εκείνη τη στιγμή κάτι έπαθα και έκατσα και του είπα όλα μου τα θέματα, με άκουσε, μου έγραψε τραγούδι επιτόπου και δεν το ξεχνάω αυτό. Το τραγούδι δεν το έχω βγάλει, αλλά γενικά δεν το έχω ξεχάσει ως κίνηση. Θέλω να είναι καλά και να μην είναι κάτι σοβαρό αυτό που αντιμετωπίζει. Να είναι όλα περαστικά», είπε  για τον Βασίλη Καρρά η Αποστολία Ζώη. 

«Περίεργες συνεργασίες που ο καθένας πιστεύει ότι είναι καβάλα στο άλογο και πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να είναι από κάτω υποταγμένη. Δεν νομίζω να υπάρχει καλλιτέχνης που δεν το έχει περάσει. Το συγκεκριμένο που έχει συμβεί και από πασίγνωστο καλλιτέχνη. Δεν θα πω το όνομα γιατί θα πέσουν αγωγές», αποκάλυψε η Αποστολία Ζώη για τις δύσκολες συνεργασίες που έχει βιώσει. 

Read More

And More