Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο Αποστόλης Τότσικας το πρωί της Παρασκευής 15 Μαΐου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για τα δίδυμα παιδιά του, για τον ρόλο του ως πατέρας, αλλά και για τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη.
«Ο γιος μου και η κόρη μου είναι 11 ετών. Η καθημερινότητά μας είναι τέλεια. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε επειδή ήταν δίδυμα. Τότε εγώ πηγαινοερχόμουνα στην Κύπρο γιατί έπαιζα στο «Μπρούσκο» οπότε τα περισσότερα ήταν πάνω στη Ρούλα. Η Ρούλα είναι φανταστική μαμά», είπε αρχικά ο Αποστόλης Τότσικας.
Και συνέχισε: «Όταν γίνεται γονιός γίνεσαι και πιο υπεύθυνος, είσαι λίγο πιο σε εγρήγορση. Είσαι ο προστάτης, ο μπαμπάς, ο φίλος, είναι όλο αυτό το πακέτο που προσπαθείς κάθε μέρα και παλεύεις να πετύχεις. Η πιο δύσκολη περίοδος με τα παιδιά ήταν το αρχικό κομμάτι, γιατί δεν έχει πολύ ύπνο και χάνεις το μυαλό σου».
Για την γνωριμία του με τη Ρούλα Ρέβη, ο Αποστόλης Τότσικας ανέφερε: «Είμαστε 18 χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε σε μια φωτογράφιση και μετά ξαναβρεθήκαμε. Είμαστε πολύ δεμένοι, είμαστε ομάδα με τη Ρούλα. Προσπαθούμε σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε να μεγαλώσουμε παιδιά με αξίες και με ήθος, το οποίο δυστυχώς σιγά-σιγά έχει χαθεί. Αλλά προσπαθούμε να είμαστε οι τελευταίοι των Μοϊκανών».
«Θέλουμε τα παιδιά να είναι δυνατά στο μυαλό, να μην τους επηρεάζει τίποτα, να μη νιώθουν κατώτερα από αυτό που πραγματικά είναι. Να ξέρουν τις δυνάμεις τους, να αναγνωρίζουν τα λάθη τους, να γίνονται ώριμοι μέσα από αυτά, και να μην τα παρατάνε. Πολύ σημαντικό να μην τα παρατάς», συμπλήρωσε ο Αποστόλης Τσότσικας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
