Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν με νοιάζει τι θα πει το κάθε τσ@@λι ότι είμαι αδ@@ρφη ή ότι τον π@@ρνω»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος. 

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολιτική του πορεία, στο ταξίδι του στην Αίγυπτο με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αλλά και στον θάνατο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, για τις ανάγκες ενός σίριαλ είχε ταξιδέψει στην Αίγυπτο μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Εκεί τα είπαμε όλα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αγαπούσε παθολογικά την Αλίκη Βουγιουκλάκη και λάτρευε τον γιο του», είπε.

Για την πολιτική του πορεία ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε: «Δεν είμαι πολιτικός με την έννοια ότι βιοποριζομαι από αυτό. Δεν είμαι σαν αυτούς που δεν έχουν κολλήσει ένα ένσημο όλη τους τη ζωή. Όταν ήμουν δήμαρχος μου ζήτησαν για ρουσφέτι μία νύφη, ο γάμος πέτυχε. Το πρότυπο του “σκληρού αρσενικού” το καθιέρωσα, γιατί αυτό έλειπε, εγώ είδα το κενό. Τώρα πια δεν λειτουργώ με το ένστικτο, δυστυχώς, όμως, γιατί ήταν αλάθητο».

Ο ίδιος στο παρελθόν είχε κάνει πολλές δηλώσεις που έκαναν αίσθηση, ωστόσο, ο ίδιος τονίζει πως δεν μετανιώνει γι’ αυτές.

«Εγώ είμαι ταγός, είμαι το κριάρι που μπαίνει μπροστά. Τι θα πει τώρα το κάθε τ@@@λι, ο κάθε καημένος και η κάθε κακομοίρα… Ότι “ο Γκλέτσος είναι α@@@ή” ή ότι “ο Γκλέτσος τον π@@@ει”. Εγώ είμαι ταγός, είμαι μπροστάρης, εγώ ήρθα για να διοικήσω. Είμαι κατά της υιοθεσίας για τον καθένα. Όταν η ελληνική πολιτεία θα μπορεί να ελέγχει τι και πως, τότε θα το ξανασυζητήσουμε. Στα προσωπικά μου είμαι σε αναστολή. Για να πέσει κάποιος στα πατώματα δεν γίνεται να μην πέσει και ο άλλος», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Κλείνοντας ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν φοβάται τον θάνατο και απάντησε:  «Όταν προσβάλλεται η καρδιά, είναι κάτι που το κουβαλάς και πορεύεσαι με αυτό προσέχοντας. Σε ηλικία 35 ετών έκανα γυμναστική στο διάδρομο και ξύπνησα στο νοσοκομείο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ο θάνατος. Δεν τον φοβάμαι πια».

Read More

And More