Απόστολος Γκλέτσος: «Η Μιμή Ντενίση άρχισε να με βρίζει και με πετάξανε έξω από το γύρισμα με εντολή της»

Για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος στον Αλέξη Μίχα και στο Πάμε Δανάη.

Αναφερόμενης στη σχέση του με τη Μιμή Ντενίση την περίοδο της συνεργασίας τους: «Η Μιμή Ντενίση εκνευρίζεται πάρα πολύ όταν παίζει και κάποιος δίπλα της κάνει τη Μιμή (αναπαράσταση) Μια μέρα άρχισα να τη μιμούμαι, άρχισε να με βρίζει και με πετάξανε έξω από το γύρισμα με εντολή της και έπαιζε μόνη της», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για τις σχέσεις με την κόρη του: «Η κόρη μου δεν μου ζητάει συμβουλές για το τι θα κάνει στα προσωπικά της, το συζητάμε όμως. Μου λέει κάτι παραπάνω», απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος. 

Για τα δημοσιεύματα που προκάλεσαν την έντονη ενόχλησή του: «Με ενόχλησε η  τελευταία φάση με τα ναρκωτικά, τότε που έλεγαν ότι είμαι πλεγμένος σε καρτέλ με ναρκωτικά, έτσι το ξεκίνησαν και σιγά – σιγά το μίκρυναν και είπαν ότι απλά είμαι χρήστης, ούτε αυτό υπήρξε, ούτε κλήθηκα ποτέ να απολογηθώ γιατί ήταν ένα μεγάλο ψέμα», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ενώ σημείωσε για την περιπέτεια που πέρασε: «Δεν με άλλαξε καθόλου το πρόβλημα υγείας, απλά μου επέβαλε έναν τρόπο ζωής προς όφελός μου. Καμία κατάχρηση, ούτε μπύρα», είπε στο Mega ο Απόστολος Γκλέτσος.

Read More

And More