Απόστολος Λύτρας για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Σοκαρίστηκα όταν την είδα πρώτη φορά»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε ο γνωστός Απόστολος Λύτρας, ο οποίος μίλησε για την πρώτη του γνωριμία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ο γνωστός δικηγόρος ο οποίος ανέλαβε από την αρχή το νομικό μέρος της Ιωάννας για την επίθεση με βιτριόλι ανέφερε…

«Την πρώτη μέρα που νοσηλεύτηκε η Ιωάννα, με πήρε η μητέρα της τηλέφωνο. Στην αρχή να πω την αλήθεια δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση. Το βράδυ ενημερώθηκα πως αυτό το κορίτσι είναι ετοιμοθάνατο και οι πιθανότητες ήταν να πεθάνει. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε ένας άνθρωπος να πεθάνει. Όταν μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο, στη συνέχεια, την επισκέφθηκα για πρώτη φορά», είπε αρχικά.

«Μετά από περίπου τέσσερις ημέρες είχε ακόμη δυσκολία και στην ομιλία. Το μόνο πράγμα που μπορούσα να δω ήταν τα μάτια της. Τίποτα άλλο. Ήταν όλο το σώμα καλυμμένο με γάζες. Αντιλαμβάνεστε ότι σοκαρίστηκα όπως οποιοσδήποτε άνθρωπος βλέποντας ένα νέο κορίτσι σε αυτή την κατάσταση» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Όσο για τις δυσκολίες της Ιωάννας στην ομιλία, ο κύριος Λύτρας ανέφερε: «Την πρώτη φορά κάθισα μαζί της περίπου για δέκα λεπτά και σε αυτά έκανα μία ερώτηση και πήρα μια απάντηση».

Read More

And More