Απόστολος Λύτρας στον ANT1: «Αυτή ήταν η τελευταία μου επικοινωνία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Απαντήσεις σχετικά με την απόφασή του να εγκαταλείψει την υπεράσπισή του από τη Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε ο Απόστολος Λύτρας στον ANT1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο γνωστός ποινικολόγος αρχικά ανέφερε: «Δεν παραιτήθηκα από καμία υπεράσπισή της, δεν είχα αναλάβει ποτέ την υπεράσπισή της. Είχα αναλάβει αρχικά να διερευνήσουμε μαζί στις έρευνες στις οποίες συμμετείχαν και οι ίδιοι οι γονείς. Είχα έρθει σε επικοινωνία με ειδικούς και προσπαθούσα και από την δική μου την πλευρά να βοηθήσω τις αρχές.

Μέχρι πριν λίγες μέρες οι γιατροί ανέφεραν ότι το τρίτο παιδί (Τζωρτζίνα) έφυγε από ασφυξία. Προσωπικά είχα την πληροφορία ότι δεν υπήρχε ασφυξία», ξεκαθάρισε ο Απόστολος Λύτρας.

«Δεν γνώριζα για καμιά ουσία. Για να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά, δεν ανέλαβα την υπεράσπιση. Η διαφορά είναι ότι δεν παράτησα κανέναν. Αυτή την εντολή είχα», πρόσθεσε ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος είχε αναλάβει θέλοντας να συμμετάσχει στις έρευνες της οικογένειας.

Για το τελευταίο του τηλεφώνημα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εγώ αυτό που την ρώτησα ήταν να μάθω ποια είναι η απόψή της για την ουσία που βρέθηκε. Μου είπε ότι δεν την έχει ξανακούσει ποτέ. Αυτό ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα που είχαμε με τη Ρούλα, πριν τη σύλληψή της», είπε ο Απόστολος Λύτρας στον ANT1.

 

Read More

And More