Απόστολος Λύτρας στον ANT1: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε βιαιοπραγήσει και παλαιότερα κατά της συντρόφου του»

Εξελίξεις στην υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη μετά την καταγγελία της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό.

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί την Βαρβάρα Κίρκη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την Ρίτσα Μπιζόγλη. Η Βαρβάρα Κίρκη κατήγγειλε τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό ενώ τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητα είδε ένα βίντεο από την στιγμή του επεισοδίου, όπως υποστηρίζει η πλευρά της κ. Κίρκη.

Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας Λύτρας περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η άλλη πλευρά τώρα που υπάρχει και βίντεο, καθώς όπως ανέφερε η πλευρά του τραγουδιστή υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει ξυλοδαρμός και ότι η καταγγελία έγινε ώστε η Βαρβάρα Κίρκη να βγάλει λεφτά.

Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το μόνο που επιθυμεί η κ. Κίρη είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης να ζητήσει βοήθεια για να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει.

«Αυτό που την στενοχωρεί είναι πως δεν έχει πάει ο κ. Αδαμαντίδης κάπου να ζητήσει βοήθεια ώστε να θεραπεύσει ή να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα, θυμού και βιαιότητας που έχει», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.

Σχετικά με τα όσα υποστηρίζει η άλλη πλευρά, ότι δηλαδή η κ. Κίρκη απέσπασε το ποσό των 7.000 ευρώ από τον Θέμη Αδαμαντίδη, ο Απόστολος Λύτρας απάντησε πώς μάλλον δεν έχουν μελετήσει τα στοιχεία και ότι η πελάτισσα του δεν είχε κανένα λόγο να του πάρει λεφτά.

Πηγή: ΑΝΤ1

 

Read More

And More