Απόστολος Ρουβάς: Το Survivor, η μετακόμιση και οι δηλώσεις για τη νέα του σύντροφο

Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά.

Ο γνωστός chef μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, τον αδερφό του, Σάκη Ρουβά αλλά και τη νέα του σύντροφο, Φανή την οποία προσπάθησε να προστατέψει από τα media.

«Όταν αποφάσισα να μπω στο Survivor, ήταν κάτι το οποίο συζητήσαμε. Θεώρησα επειδή η γνωριμία μας ήταν σχετικά φρέσκια έπρεπε να αποφύγουμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί αν έβαζα τη Φανή στην επικοινωνία, με το που κερδίζαμε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, θα γινόταν γνωστό παντού.

Είπαμε σε πρώτη φάση να δούμε πώς θα δέσουμε οι δυο μας και αν αισθανθούμε καλά να το επικοινωνήσουμε την στιγμή που θα θέλαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε εμείς», ανέφερε ο Απόστολος Ρουβάς.

Και συνέχισε: «Όταν έμαθαν το όνομά της, μπόρεσαν και την βρήκαν, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της, οπότε δημοσιοποιήθηκε κάπως η σχέση μας», είπε για την σύντροφό του, Φανή.

Τέλος για την απόφασή του να εγκαταλείψει την Αθήνα, ο Απόστολος Ρουβάς δήλωσε στο After Dark: «Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη, δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι», είπε ο Απόστολος Ρουβάς.

 

 

 

Read More

And More