Αράχωβα – Η μητέρα του ιδιοκτήτη χάσκι στο Tlive: «Είμαστε σε σοκ, μου στοίχισε πολύ αυτό που συνέβη»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της φρικιαστικής κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα. Η μητέρα του ιδιοκτήτη του σκύλου μίλησε στη Ρένα Κουβελιώτη και στο T-live για τον άτυχο σκύλο που ήταν αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς της.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα του ιδιοκτήτη του χάσκι είπε: «Νιώθω σοκ. Μας στοίχισε πάρα πολύ. Χάσαμε το σκυλί την Κυριακή το βράδυ. Το είδαμε λιπόθυμο, αμέσως τρέξαμε στην κτηνίατρο. Καταλάβαμε ότι είναι ανθρώπου έργο αυτό που έπαθε. Ήταν στα χάλια του το σκυλί, αιμορραγούσε. Η κτηνίατρος έκανε ό,τι μπορούσε. Όλο το βράδυ, ήμασταν μαζί με τον σκύλο και δεν τα κατάφερε. Έπαθε ανακοπή».

Στη συνέχεια, η μητέρα του ιδιοκτήτη του σκύλου πρόσθεσε: «Το είχαμε αγοράσει όταν ήταν μωρό. Έφτασε 8 χρονών. Είμαστε μία ήσυχη οικογένεια. Δεν έχουμε πειράξει κανέναν. Θέλω να ζητήσω να βρεθεί ο ένοχος ή οι ένοχοι. Όποιος κι αν είναι».

Οι Αρχές μετέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι του ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος μαζί με τη δικηγόρο του έδειξε στους αστυνομικούς μία ενδεχόμενη διαδρομή που συνήθιζε να ακολουθεί το χάσκι. 

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More