Αράχωβα: Ξεσπούν οι επώνυμοι για την κτηνωδία – «Απογοητεύομαι με τον ανθρώπινο είδος»

Πληθαίνουν διαρκώς οι αντιδράσεις για την υπόθεση κακοποίησης, του χάσκι από την Αράχωβα. Όσο ο άνθρωπος που προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη παραμένει ασύλληπτος, πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν δικαίωση. 

Αρκετοί εκπρόσωποι από τον χώρο των media μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα εκφράζοντας την αγανάκτησή τους.

«Για μένα είναι σαν την αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής αυτό που συνέβη στην περιοχή της Αράχωβας. Ζητάμε δικαίωση και λέω ζητάμε, γιατί είμαι σίγουρη ότι μιλάω για όλους τους νοήμονες ανθρώπους. Εκφράζω το μέσα μου. Δε νοείται για μένα η μη σύλληψη αυτού του ανθρώπου και μάλιστα πρέπει να γίνει σύντομα. Η κοινωνία βράζει», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Τα τελευταία χρόνια, ντρέπομαι που το λέω, συνηθίζει το αυτί μας να ακούει τέτοια πράγματα, με αποτέλεσμα να μένουμε άπραγοι. Είναι ο τρόπος, και οι λεπτομέρειες, διάβαζα και ξαναδιάβαζα την είδηση… Πραγματικά απογοητεύομαι με τον ανθρώπινο είδος. Αυτό που νιώθω ότι είναι ανάγκη να γίνει, είναι ο νόμος να μπει πάνω ώστε να αποθαρρύνει τον κάθε αδίστακτο εκεί έξω να βλάψει αυτά τα πράγματα», δήλωσε από τη δική του πλευρά ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Είναι από τις πιο φρικιαστικές ιστορίες κακοποίησης ζώου που έχουμε γνωρίσει. Ευελπιστώ ότι αυτή η κινητοποίηση που γίνεται μέσα από τα social θα πιέσει λίγο παραπάνω τους αρμόδιους για να βρεθεί ο ένοχος. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια λαμβάνω πολλά μηνύματα που μου στέλνουν άνθρωποι, και μου λένε ότι βλέπουν σκυλάκια δεμένα σε μπαλκόνια και με ρωτάνε τι να κάνουν. Όσο μπορώ τους παραπέμπω στους αρμόδιους» ήταν τα λόγια της Μαίρη Συνατσάκη.

«Τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τα δικαιώματα των ζώων, νόμιζα ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσε να με σοκάρει. Αυτό πραγματικά το βρήκα τραγικό. Δε θέλω να σκέφτομαι τι πέρασε αυτό το πλάσμα, το οποίο έχασε και τη ζωή του και οι τελευταίες του στιγμές ήταν τόσο τραγικές. Βρίσκω επίσης τραγικό ότι δε μιλούν γι’ αυτό. Δε μπορεί να μην το ξέρει κανείς. Αυτό το πράγμα στιγματίζει, όχι μόνο αυτόν που το έκανε, αλλά και την Αράχωβα, το μέρος και ολόκληρο τον λαό» είπε η Άννα Ανδριανού.

«Πραγματικά σοκαρίστηκα, πάγωσε το αίμα μου, δε μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου. Παρότι έχουμε συνηθίσει να ακούμε καθημερινά πάρα πολύ άσχημες ειδήσεις, αυτό ξεπέρασε τα όρια. Είμαι πραγματικά θυμωμένος με όλη αυτή την ιστορία. Είναι κάποιος άνθρωπος που γνωρίζουν ποιος είναι και τον καλύπτουν. Αυτό πρέπει να ξεσκεπαστεί. Πρέπει να τιμωρηθεί και να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. Συμφωνώ με τον αποκλεισμό που πάει να γίνει στην περιοχή, υπάρχει μια συγκάλυψη και μια σιωπή. Αυτοί που συμφωνούν είναι το ίδιο τίποτα με τον άνθρωπο που έκανε αυτό το κακούργημα» ανέφερε εκνευρισμένος ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

Read More

And More