Αράχωβα – Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Η κατάσταση ξέφυγε, είχα απειλητικά μηνύματα»

Στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης με αφορμή τα δημοσιεύματα και τα σχόλια στα social media περί εμπλοκής του στον κτηνωδία που με το χάσκι της Αράχωβας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε στις κατηγορίες και στον «πόλεμο» που δέχτηκε στα social media, τονίζοντας πως ουδέποτε κλήθηκε να καταθέσει στις αρχές για το συμβάν.

«Είχα μαγαζί στην Αράχωβα το οποίο το έχω πουλήσει. Με ενημέρωσαν ότι ακούγεται το όνομά μου ως κακοποιητής ζώου. Είχα ακούσει για το συμβάν και με είχε ενοχλήσει, είναι κάτι φρικαλέο. Πάντα βλέπαμε το χάσκι στην πλατεία, τον ήξεραν όλοι τον Όλιβερ και αρχικά νόμιζα ήταν αδέσποτο», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

«Η κατάσταση ξέφυγε, έγιναν πολλές αναρτήσεις. Δεν με κάλεσε ποτέ η Αστυνομία να καταθέσω. Γι’ αυτό και στην ανάρτηση που έκανα ανέφερα ότι είμαι στη διάθεση των αρχών να καταθέσω οτιδήποτε. Είχα και απειλητικά μηνύματα. Ευχόντουσαν να αρρωστήσω», πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ανέφερε πως η κατάσταση αυτή επηρέασε ψυχολογικά την οικογένειά του: «Από πίσω υπάρχουν η μητέρα μου και ο πατέρας μου. Η μητέρα μου δυο – τρεις μέρες δεν έχει κοιμηθεί καθόλου», είπε στην εκπομπή «Γεια σου» ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. 

Read More

And More