Αργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Ήταν ατυχής στιγμή, το πήρα πάνω μου και ζήτησα συγγνώμη»

Ο Αργύρης Αγγέλου, μετά τα όσα σχολίασε για τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη στο περιοδικό People το 2014, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη γιατί δεν γνώριζε ότι τα λεγόμενα του τραγουδιστή έγιναν εννέα χρόνια πριν.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη συνάντησε τον Αργύρη Αγγέλου, ο οποίος τοποθετήθηκε εκ νέου για το περιστατικό, τονίζοντας πως δεν ήταν δική του ευθύνη.

«Το σχολιάσαμε ατυχώς βέβαια, γιατί έγινε μια ετεροχρονημένη συνέντευξη. Δυστυχώς η αρχισυνταξία της εκπομπής την πάτησε, γιατί δεν είμαι αρχισυντάκτης. Ένα σταθμός που λέγεται Pride δεν θα μπορούσε να μην το σχολιάσει, επομένως ήρθε από την αρχισυνταξία το θέμα, ούτε τον χρόνο έχω, ούτε την γνώση, ούτε την εμπειρία. Υποτίθεται ότι υπάρχει από πίσω ένα επιτελείο, το οποίο ετοιμάζει τα 3, 4 θέματα που θα παίξουν» είπε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου στον Alpha.  

«Εμείς γενικά είμαστε ψυχαγωγική εκπομπή και λίγο ακτιβιστική από την άποψη σε σχέση με τα δικαιώματα των ανθρώπων. Ήρθε ένα θέμα, το όποιο είχαν προλάβει άλλοι και το είχαν κάνει λάθος. Ήταν μια ατυχής στιγμή, το πήρα πάνω μου φυσικά, και ζήτησα συγγνώμη που δεν προλάβαμε το γεγονός ότι ήταν κάτι παλιό. Δεν φανταζόμουν ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις», πρόσθεσε ο Αργύρης Αγγέλου.  

Read More

And More