Αργύρης Αγγέλου: Η εξομολόγηση για τις κρίσεις άγχους – «Έχω περάσει νευρώσεις στομάχου στο παρελθόν από την πίεση»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε την Τετάρτη 25/10 ο Αργύρης Αγγέλου.

Σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την πρώτη του επαφή με την ηθοποιία, ενώ παραδέχτηκε ότι κλαίει συχνά και το αντιμετωπίζει σαν μια μορφή ξεσπάσματος.

«Η οικογένεια μου με έσπρωχνε να παίξω μπάσκετ αλλά εγώ έπαιζα άθλια. Έχω φάει ρεζιλίκι με την μπάλα μικρός. Παίζανε ξύλο για να με πάρουν στην ομάδα τους αλλά εγώ τους έλεγα δεν μπορώ», είπε αρχικά ο Αργύρης Αγεέλου.

«Η πρώτη μου καλλιτεχνική επαφή ήταν με την μουσική, πίστευα ότι η έφεση μου ήταν προς τα εκεί. Ασχολήθηκα σε τέτοιο βαθμό που έμεινα σε πέντε μαθήματα. Το καλοκαίρι ο πατέρας μου μού έλεγε “εάν δεν τα καταφέρεις το μανάβικο εδώ είναι και σε περιμένει”. Το χειμώνα έκανα την αναζήτησή μου στην ηθοποιία περνώντας από μια παράσταση στο θέατρο Χαλκίδας και είπα “εδώ είμαι”».

Το επάγγελμα του πατέρα μου με έχει μάθει να διαλέγω τα λαχανικά από την μυρωδιά. Μου αρέσει να πάω στην λαϊκή. Τα βιντεάκια με την μαγειρική, η Ζωή (Zoe pre) με παρακίνησε να τα ξεκινήσω. Μένουμε στην ίδια πολυκατοικία», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Κλείνοντας ο Αργύρης Αγγέλου αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το άγχος λέγοντας: «Σαν άνθρωπος συγκινούμαι και κλαίω εύκολα, έχω περάσει νευρώσεις στομάχου στο παρελθόν από την πίεση. Για παράδειγμα και φορά που έκλαψα συνειδητοποίησα ότι ξαλάφρωσα πάρα πολύ. Μέχρι τότε δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να ξεσπάσει. Όταν το κατάλαβα άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο και κλαίω συχνά πλέον. Συγκινούμαι, χαίρομαι και κλαίω απενοχοποιημένα. Είναι λυτρωτικό συναίσθημα να αφήνεσαι».

Read More

And More