Αργυρής Αγγέλου: «Μετά το “Πάρα πέντε” ήρθαν τα δύσκολα ενώ νόμιζα ότι τα είχα όλα στρωμένα»

Ο Αργυρής Αγγέλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και στην δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αρχή της καριέρας του αλλά και για την επιτυχία που ακολούθησε εξηγεί ότι όταν έκλεισε τα 40 έπαθε κρίση πανικού και ενώ εξομολογείται ότι τη δεκαετία 34 – 44 δεν την έζησε όπως ήθελε γιατί έχασε κάποιες στιγμές.

«Όταν ξεκίνησα τη δουλειά σκεφτόμουν ‘’είμαι 18 ετών, αν μέχρι τα 25 δεν έχω καταφέρει κάτι, θ’ αλλάξω δουλειά’’. Σε ηλικία 25 ετών έκανα τις ‘’Σαββατογεννημένες’’ και δούλευα ήδη στο θέατρο πολλά χρόνια», είπε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου.

«Όταν έκλεισα τα 40 έπαθα τρέλα. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα ‘’είμαι 40…’’ και έπαθα κρίση πανικού. Ο κόσμος δεν έχει αίσθηση του χρόνου που περνάει. Ανεβάζω μια φωτογραφία στα social media και σχολιάζουν ‘’καλέ μεγάλωσες’’. Από τη ζωή μου έχω χάσει λίγο τη δεκαετία 34 – 44. Όταν συνειδητοποιώ ότι κάποια πράγματα δεν ήρθαν όπως ήθελα, αυτομαστιγώνομαι».

Όπως είπε, στα προσωπικά του είναι πολύ «ανοιχτός» ενώ παραδέχτηκε ότι βίωσε στο έπακρο την επιτυχία της σειράς «Στο πάρα 5» αλλά τα δύσκολα ήρθαν μετά γιατί ο δρόμος δεν ήταν «στρωμένος με ροδοπέταλα».

«Θέλω να το ζήσω και αυτό που με ενδιαφέρει να το δείξω γενναιόδωρα και με ολότητα. Μου αρέσει η συντροφικότητα και πιστεύω στο ‘’για πάντα’’ γιατί οι γονείς μου ήταν ‘’για πάντα’’. Είχαμε ζήσει έντονα την επιτυχία της σειράς ‘’Στο πάρα πέντε’’. Υπήρχαν άνθρωποι που είχαν μάθει το τηλέφωνο του σπιτιού μας και μας έπαιρναν όλη μέρα. Ένιωσα να πνίγομαι κάποιες στιγμές από την αναγνωρισιμότητα γιατί δεν σου μαθαίνει κανείς να διαχειρίζεσαι την επιτυχία».

Read More

And More