Αργύρης Κοντόλαιμος: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο «Αργύρης» από τη σειρά «10 λεπτά κήρυγμα»

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρηση ο Αργύρης Κοντόλαιμος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη“. Ο ράπερ που έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά “10 λεπτά κήρυγμα” και τον ρόλο του Αργύρη, μίλησε για όσα θυμάται από εκείνη την εμπειρία, το ενδεχόμενο να δοκιμάσει και πάλι κάτι σχετικό με την υποκριτική αλλά και το πόσο τον βοήθησε η συγκεκριμένη τηλεοπτική δουλειά.

«Γράφανε γενικά στην οικογένειά μου. Ο Μιχάλης ο Ρέππας που είναι θείος μου, με τις “Τρεις Χάριτες” πιο παλιά και η μάνα μου που έγραψε το “¨Καρέ της Ντάμας”, μετά έγινε το “10 λεπτά κήρυγμα” που βοήθησα κι εγώ με τους ρόλους των μικρών. Στην αρχή δεν ήταν να παίξω, μετά ήθελα να παίξω για να βάλω λίγο καλύτερα το χιπ-χοπ μέσα στο σήριαλ σαν περσόνα γι΄αυτό και έπαιξα. 

Θυμάμαι την Κάρμεν Ρουγγέρη που μας κυνήγαγε αν καπνίζαμε ακόμα και στα καμαρίνια. Ήταν ο Σάκης Μπουλάς ο οποίος μας έπαιζε καραγκιόζη όταν είχαμε κενά πολλά και έκανε όλες τις φωνές ίδιες. Ήταν όλοι ένας κι ένας. Η Εριέττα, η Γαλήνη… Πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Ο Σάκης ήταν φοβερός. Είχαμε μπει και στο στούντιο και λέγαμε να του γράψουμε εμείς και το έγραψε μόνος του όλο το κομμάτι» είπε ο Αργύρης Κοντόλαιμος.

«Τότε γινόταν λίγο ψιλοχαμός στον δρόμο. Τώρα άμα θέλω με αναγνωρίζουν, αν δεν θέλω όχι… Δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα με αυτά. Συνήθως στεναχωριέμαι που ο κόσμος πλέον έχει πρότυπα μόνο ότι του δείχνουν στην τηλεόραση και δεν το ψάχνει…» ανέφερε σε άλλο σημείο.

«Με βοήθησε πάρα πολύ στη δουλειά μου η σειρά, έβγαλα λεφτά, έκανα τις συναυλίες μου, έβγαλα τους δίσκους μου απλά δε ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι συνέχεια σε όλο αυτό τον αγώνα. Μου πρότειναν πολλές φορές μετά να κάνω τον ράπερ αλλά και τον μη ράπερ αλλά όχι… Γενικά με τις κάμερες νιώθω λίγο άβολα. Αν ήταν μια ταινία ή κάτι στην τηλεόραση που θα με ενδιέφερε, ίσως να το έκανα. Στο θέατρο, επειδή δεν έχω κάνει ποτέ, δε ξέρω αν θα μπορούσα» πρόσθεσε ο Αργύρης Κοντόλαιμος.

Όσο για το πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή του με την ραπ μουσική ο Αργύρης Κοντόλαιμος είπε: «Σε ηλικία 13-14 ετών ξεκίνησα να κάνω ραπ. Φέρνοντάς μου κάποιος ένα cd των Jurassic5, δώρο από το εξωτερικό, εκεί άκουσα ραπ για πρώτη φορά μετά, άρχισα να ακούω ελληνικά συγκροτήματα όπως τα Ημισκούμπρια, FFC, ΖΝ… Moυ άρεσε πολύ και ξεκίνησα να γράφω κι εγώ. Το πρώτο μου κομμάτι που βγήκε και ακούστηκε ήταν το “Ελληνική παιδεία” το οποίο το έγραψα μέσα στην τάξη 17 χρονών».

Read More

And More