Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Σε σοκ η ηθοποιός Ευγενία Ξυγκόρου όταν άκουσε on camera ότι παντρεύτηκαν

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο 28 Οκτωβρίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, υπό άκρα μυστικότητα. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Espresso, «ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, με τον γαμπρό να εμφανίζεται στο Φανάρι με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο και τη νύφη φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία σε πένσιλ γραμμή με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δείπνο για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του, καθώς την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή, οι περισσότεροι από αυτούς πήραν τον δρόμο της επιστροφής».

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν χθες, Τρίτη 31/10, την ηθοποιό Ευγενία Ξυγκόρου, η οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη Σίσσυ Τουμάση στο «Προξενιό της Ιουλίας» και η ίδια δεν πίστευε στα αυτιά της, όταν οι δημοσιογράφοι την ενημέρωσαν για τον γάμο της συναδέλφου της.

«Τιιιι; Σήμερα ήμουν με τη Σίσσυ, τι; Ρε, τι μου λένε; Παιδιά δεν ξέρω κάτι. Έχω πάθει σοκ αυτή τη στιγμή, σήμερα διάβαζε για το μάθημα που θα δώσει στη σχολή της. Δεν ξέρω τίποτα» είπε έκπληκτη η Ευγενία Ξυγκόρου, η οποία δεν γνώριζε τίποτα.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day:

 

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Τουμάση: Ο μυστικός γάμος με τον Αργύρη Πανταζάρα και οι ανύπαρκτες σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα

Read More

And More