Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Αποκαλύπτει για το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου, στο πλαίσιο του 2ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ στη Χίο.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη μαγείρισσα που -σύμφωνα με αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά- θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για την αποχώρησή της από το Πρωινό.

«Αυτή η εκπομπή θα είναι ο Γιώργος. Κακά τα ψέματα! Η θεματολογία που έχει είναι Γιώργος. Δε νομίζω να χρειάζεται συμπαρουσιαστή. Για να φύγουν έτσι η Μαρία Κορινθίου και η Δούκισσα Νομικού κάτι θα έγινε. Εγώ θα σου πω αν πικράθηκαν; Όταν έφυγε η Δούκισσα, δεν κατάλαβα καν ότι έφυγε. Με τη Μαρία έμαθα ότι δεν θα είναι, δεν είμαστε και κολλητοί να λέμε και τα εσώψυχά μου» είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στον Alpha.

«Κάτι συζητάμε, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Υπήρξαν κάποια πράγματα που συμφωνήθηκαν για άλλα πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω κάτι, που αυτό ήθελα και αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησα από τον ΑΝΤ1. Θα κάνω κάτι. Θα κάνω κάτι που δεν είναι τηλεοπτικό, είναι κάτι άλλο, αλλά θα έχει και λίγη τηλεόραση μέσα. Θα τα δούμε εν καιρώ και θα τα μάθετε» πρόσθεσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Read More

And More