Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για Γιώργο Λιάγκα: «Είναι δυνατόν να μη μιλάμε που είμαστε τόσα χρόνια φίλοι;»

Η κάμερα του Breakfast@Star συνάντησε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μετά την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τη φετινή σεζόν.

Η γνωστή μαγείρισσα μίλησε για τον λόγο που δεν ξεκίνησε ακόμα να βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την εισβολή της στη Γη της Ελιάς στο Mega και τη φιλία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ήταν να ξεκινήσω αρχές Οκτώβρη και ξεκίνησαν κάποια ταξίδια και είχαμε και ένα οικογενειακό θέμα και έτρεχα στα νοσοκομεία. Κάνουμε τον σταυρό μας και από εδώ και πέρα πρώτα ο Θεός θα τα λέμε. Εγώ με τα τηλέφωνα δεν έχω καλή σχέση, δεν έχω συνέχεια ένα τηλέφωνο δίπλα μου. Όταν έχω χρόνο, βλέπω το τηλέφωνο γιατί δουλεύω και δεν μπορώ να απαντώ στα μηνύματα ούτε στο τηλέφωνο» είπε αρχικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Δεν έχω μείνει στο σπίτι μου κανένα πρωί, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Γιώργος κάνει τα καλύτερά του. Έχει κι ωραία ομάδα και ο Γιώργος είναι τηλεόραση από μόνος του. Θα τον δω και την Δευτέρα που έχουμε ραντεβού. Μα είναι δυνατόν να μην μιλάμε τόσα χρόνια φίλοι; Αν τσακωνόμαστε με τον Γιώργο, βριζόμαστε και μετά τα βρίσκουμε» ανέφερε η σεφ για τον Γιώργο Λιάγκα.

Read More

And More