Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Θα είναι τελικά στους «Κου-Κου» από Σεπτέμβρη;

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Θα είναι τελικά στους «Κου-Κου» από Σεπτέμβρη; | tlife.gr

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου… Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες μας τηλε-μαγείρισσες. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία… μαέστρο της κουζίνας που όλοι έχουμε αγαπήσει, παρακολουθώντας τις συνταγές της και την τεχνική που ακολουθεί, μόλις το μάτι της κουζίνας ανάψει για τα καλά.

Έτσι ,λοιπόν, ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο, πως θα γινόταν μεγάλος ντόρος, μετά την εμφάνιση που έκανε τον περασμένο μήνα στη «Φωλιά των Κου-Κου», όπου κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο Κρατερό Κατσούλη και στη Κατερίνα Καραβάτου, όλοι καταλάβαμε από τα συνφραζόμενα κι όχι μόνο, πως η νέα τηλεοπτική σεζόν θα την έβρισκε και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό κι αυτή τη φορά στους «Κου-Κου».

Ναι, αποκαλύφθηκε πως η Αργυρώ βρίσκεται σε συζητήσεις με το Star και με τα παιδιά, για τη σεζόν 2018-2019. Τελικά ,όμως, το deal αυτό ολοκληρώθηκε;

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ακόμα σου λέει, τίποτα δεν έχει «κλειδώσει» για του χρόνου. Φυσικά και υπήρξαν συζητήσεις κι επαφές, αλλά οι υπογραφές δεν έχουν πέσει, γι ΄αυτό και δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Και φυσικά άνευ υπογραφών κανένα τηλεοπτικό συνοικέσιο δεν θεωρείται κλεισμένο. Το έχει αποδείξει και η τηλεοπτική ιστορία…

Κι αν κι εφόσον όντως η Αργυρώ είναι από το Φθινόπωρο στη παρέα των παιδιών, το μέγα ερώτημα που προκύπτει είναι, το τι θα γίνει και με τον Λάμπρο Βακιάρο, τον περσινό «MasterChef», ο οποίος πρέπει να ομολογήσω πως δεν στάθηκε αυτό το χειμώνα απλά στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων, αλλά αποδείχθηκε πως ήταν εξαιρετικός.

Για να δούμε τι θα δούμε στο πρωινό του Star!!!

READ more